Rüyada sevdiğini görmek ne demek

Rüyada sevgiliyi görmenin anlamı Rüyada sevdiğini görmenin anlamı manası nedir
Rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm. Şu an uzakta olduğundan rüya çok güzeldi. Uyandığımda tekrar uyumaya çalıştım onu tekrar görmek için ama nafile...Ne anlama gelir bu rüya ?

rüyada sevgili görmenin anlamı nedir.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma demektir, güzel bir evliliğe yorumlanır.

Rüyada eski sevgili'yi görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Bazen de, rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine isarettir.
 

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Rüyada sevdiğini görmek ne demek
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÖRMEK

Çok değişik anlamları var ve siz malesef rüyanızla ilgili çok fazla ilgi vermemişsiniz örneğin rüyada sevgilinizi gülerken mi gördünüz ağlıyor muydu normal mi bakıyordu üzgün müydü mutlumuydu

Rüyada sevdiğinizi nasıl gördünüz tam olarak anlatabilirseniz yardımcı olalım. Özellikle bu konuya rüyasında sevdiğini görenler yazacak ise biraz ayrıntı ve detay vermeleri iyi olur riza rüyada görmenin bin türlü hali var hepsini yazmaya ömür yetmeyecektir. Ama ayrı ayrı sorar iseniz ben size yardımcı olurum inşallah.

Bir tane rüyada görmeyi de açıklamak istiyorum size örnek olsun belki öyle gören olmuştur da yardımcı oluruz onada.

RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK NE DEMEK

Rüyada sevdiğiniz adamı ya da kadını başkasiyla görmenizin birden çok anlamı var meleklerim öncelikle iki anlamının üzerinde duracağım. Eğer rüyanızda sevgiliniiz başkasiyle gördü iseniz bir kadının onun etrafında olduğu hatta onu elde etmek için çalışmalarda bulunduğunu yorumlayabilirliz. Yani kendi yanına çekmek isteyen gerçek hayatta birm kadın olduğu anlamına gelir. Bu rüyayı eğer gören erkek ise kız arkadaşına güvenmesi gerektiği sonucunu çıkarabileceğimiz gibi ona sadık olduğu anlamıda çıkar bundan. İkinci şekilde, hayatında daha önceden karşı cins ile yaşadığı olumsuzlukları bir kez daha yaşayacağı anlamına da gelir. Yani durum tatsızlaşyabilecek ve etkileneceksiniz uykularınız kaçacak bu anlamı da çıkartabiliriz.
 
Geri
Üst