Rüyanızı bana anlatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba. Benim rüyamda babam ve esim ölmüs( ALLAH KORUSUN) rüyamda babam icin fazla üzülmüyorum ama esim icin bir aglamar bir feryad figan ediyorum ama nasil. ben ne yapacagim simdi diyorum beni sakinlestirmeye calisiyorlar ama nafile, sanki dünyanin sonu gelmis benim icin. okadar gücsüz okadar caresizdimki anlatamam. rüyami bir ay oldu göreli ama halen etkisi üzerimde. yorumun icin tesekkürler...

canım hayr olsun 3 gün önce bende eşimin trafik kazasında öldüğünü gördüm.aynen feryat figan ettim.hemen kalktım araştırdımm şöyle rüya sahibinin manevi olarak yükseleceğine ölen kişinin uzun ömürlü olacağına birde bu tarz rüyalar sıkıntı ve stresle görülüyormuş..babanın öldügünü görmek, eğer rüya sahibi muhtaç biri ise Allah (CC) ona rizk ihsan eder. Gurbette bir kimsesi varsa gelir. Hasta ise iyilesir. Keder ve derdi varsa kurtulur.canım hayr olsun

slm denizim nasilsin???

hayirdir insallah ben rüyamda köpek baligi gördüm tamamini degil ama kuyruklarini gördüm sirk gibi bi yer kapalikapinin ardindan geliyormus insanlar ona et atiyolar o cikiyo kacisiyolar bende öyle yapiyorum oyuna katiliyom derken bi türlü kacamiyorum ve köpek baligi ikitane siyah köpek oluyo beni kovaliyo orda insanlar kacisiyo geri bende kacmaya calisoym derken biyerden hopp atliyom alt kata düsüyom hayirdir insallah

mehaba deniz. rüyamda bir dügündeyim ve kizimi kaybediyorum yine perisandim. hayir olsun insallah. yorumun icin tesekkürler simdiden.

Merhaba ablacım yaa ben dün bi rüya gördüm etkisinden çıkamadım. Gün içerisinde sürekli aklıma gelip durdu 😕

Rüyamda kim old. bilmiyorum ama bi kız arkadaşımla bi yere kıyafet bakmaya gidiyoruz. Dükkana girince arkadaşıma söyleyip farklı bi bölüme giriyorum. Genç giyimin olduğu yere. Giriyorum ama orda resim sergisi açılmış gibi bişey oluyo daha önceden haberim var gibi oluyo sanki ama hiç resim sergisi gibi değil. Neyse biraz ilerledikten sonra alışveriş merkezi gibi bi yer oluyo o girdiğim yer. Kapalı değilim ama marka bi eşarp takılıyo gözüme fiyatını merak ediyorum bakmak istiyorum. O sırada bi adam geliyo genç o da eşarplara bakıyo ve 1 milyarlık eşarp gibi bişey diyo tam hatırlamıyorum ve fiyatına bakmak istiyo ben baktığım için söylüyorum 80 tl diyorm. Adam şaşırıyo ucuz geliyo eline 2 tane alıyo fiyat buysa 2sinide alcam deyip gidiyo. Sanki sonra tekrar karşılaşıyo gibi oluyoruz yine bayan kıyafeti arıyo sorucak oluyorum eşinize mi diye. Ama sormadım. Neyse sonra çıkıp gitmiyorum ama sanki farklı bi yer gibi oluyo içerisi çok kalabalık. Kapının oralardayım ben ve dükkanın önünden uzun saçlı 20li yaşlarda biri geçiyo. Bi farklılık hissediyorum o çocukta bi kaç defa dükkanın önünden geçiyo sonra yere eğilip bişey alıyo bu sizinmiydi deyip bana uzatıyo ben içeri taraftayım o dışarı da. Sonra yan taraftan biri altın o al diyo. Elimi uzatıyorum ama almak istemiyo gibiyim. Verdiği şey sahteliği çok belirgin teneke altın almıyorum ama uzatırken bana dokunmaya falan çalışıyo bağırıyorum kaçmak istiyorm içeri doğru ama kalabalık olduğu için pek hareket edemiyorm. Onuda arkadan çekiyolar neyse çıkıyo dışarı ama bi anda boşalıyo içersi. Yanımda babaannem ve bi kadın daha var. Dükkanın içinde sırtımız yola doğru oturuyoruz. Ön taraf tamamen cam. Başımı yana mı çeviriyorum yoksa karşıdaki bi camdan mı görüyorum ne arkamda köpek oluyo yani dükkanın dış tarafında. Onu görünce bağırmaya başlıyorum gitmemiş burda diye. O köpekte az önce bana dokunmaya çalışan o uzun saçlı çocuk oluyo. Köpek gibi old için babanem elleriyle göstererek git de diyo onun olduğu tarafa doğru gidip cama vurup bağırıyorum git diye. Sonra gidiyo ama tam giderken bi anda değişiyo yine o uzun saçlı haline dönüyo yani insan oluyo...

Böyle bişey işte abla sanırım kötü bi rüya hayır olsun inş 🙁 Çok merak ediyorum yorumlarsan minnettar kalıcam.

Sağol ablacım şimdiden.

canim basortusu gormen senin maneviyati yuksek birisin demek bilmiyorum belki ilerleyen zamanlarda basortusukapanmak gibi durumlarla karsi karsiya gelebilirsin biri cikiyo karsina once iyi biri gibi davranacak ama baska dusunceleri olan bir erkek dikkatli olman gerekiyor

rüyamda konyada bir çarşıdayım bedestenlerin içinde yanımda birileri var alışveriş yerleri kıyafetler falan var şehrin diğer tarafına geçmek istiyorum o sırada bedestenin içinde şehrin diğer tarafına açılan eski mevlanaya ait yerin tabanına inen geçitlerden biri varmş önce orayı görüyorum ama cesaret edemiyorum daha sonra tanımadığım biri o gecittem geçebileceğimizi söylüyor. oraya basamaklardan iniyoruz elimde mum gibi ışıklı bir şey var ilerledikçe ışık aydınlattıkça mevlananın müritlerinin inzivaya çekildiği eski odacıkları görüyorum ve kendi kendime insanlar ibadet için neler yapmışlar diye hayretle ilerleyi diğer bin kapıdan çkıyoru bir bakıyorumki çok az bir geçitteki yürüyüşümden sonra konyanı diğer bir ucuna çıkmışım çıktığımda her aydınlıktı

mrb denız birde bana yorum yaparmısın bıkac gece once gördüm bu ruyayı
annemlerdemıyız tam bılmıyorum ama akvaryumda bısuru mınık balık varmıs ve hepsı olmek uzereymıs benkurtarmaya calsıtım yok kurtaramadım hıcbırını sonra baska bı akvaryumun önune gıdıyorum orada 4 balık var bırı mınık dıgerlerı buyuk bunları barı kurtarsam dıyroum en buuyk olanı ölüyo ama bırbırının aynı olan ıkısını kurtardım sonra onları ızledım falan rabbim hayırlara getırsın neye glecekkı??

ah canım bu konu gercekten gusel olmuss ellerine saglık dıyım once... ben bi ruya gordumkikendime gelemıyorum.... ya ben 2 aylık hamıleyimm ve ruyamda dogum sancım tutmus hastanede dogum yapmısım ve kucagıma iki yaslarında bi kız cocuk werdıler aaaaaaaaaaaaaa bu ne dedımkı ebe senın degıl dedı tut alıcam dedı ve kucagıma bir erkek bebek verdı pipisine baktım hatta... sonra yan tarafımdaki kadının bebegi ölmus guya hoca hemen bu bebegı gomelim diiyor annem anıden aglamaya baslıyor ya pamayın benım kızımda cok zayıf dogdu yasar bu bebek diyor gömulecek olan bebekte aglıyor bir yandan herneyse sonucta bebegi yıkayıp gömuyorlar kefenlıyorlar selaa falan duyuyorum ve aniden benim bebekte kasılmaya baslıyor ustu bası ıslak aglıyorum noluyor dıye ebe senın bebekte ölucek dıyo ustunu degıstırmıyo aglayarak uyandım..... ertesı gunde ruyamda altın yuzuk ve kupe bulup taktım cok sewındım yorumunu beklıyor ve sımdıden tesekkur edıyorum sana .... ayrıca ıkı tane dusuk gecmisim var acaba kafama taktıgım içinmi goruorumki diorum neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...