Merhaba. Benim rüyamda babam ve esim ölmüs( ALLAH KORUSUN) rüyamda babam icin fazla üzülmüyorum ama esim icin bir aglamar bir feryad figan ediyorum ama nasil. ben ne yapacagim simdi diyorum beni sakinlestirmeye calisiyorlar ama nafile, sanki dünyanin sonu gelmis benim icin. okadar gücsüz okadar caresizdimki anlatamam. rüyami bir ay oldu göreli ama halen etkisi üzerimde. yorumun icin tesekkürler...
hayirdir insallah
kendime gelemıyorum.... ya ben 2 aylık hamıleyimm ve ruyamda dogum sancım tutmus hastanede dogum yapmısım ve kucagıma iki yaslarında bi kız cocuk werdıler aaaaaaaaaaaaaa bu ne dedımkı ebe senın degıl dedı tut alıcam dedı ve kucagıma bir erkek bebek verdı pipisine baktım hatta... sonra yan tarafımdaki kadının bebegi ölmus guya hoca hemen bu bebegı gomelim diiyor annem anıden aglamaya baslıyor ya pamayın benım kızımda cok zayıf dogdu yasar bu bebek diyor gömulecek olan bebekte aglıyor bir yandan herneyse sonucta bebegi yıkayıp gömuyorlar kefenlıyorlar selaa falan duyuyorum ve aniden benim bebekte kasılmaya baslıyor ustu bası ıslak aglıyorum noluyor dıye ebe senın bebekte ölucek dıyo ustunu degıstırmıyo aglayarak uyandım..... ertesı gunde ruyamda altın yuzuk ve kupe bulup taktım cok sewındım yorumunu beklıyor ve sımdıden tesekkur edıyorum sana .... ayrıca ıkı tane dusuk gecmisim var acaba kafama taktıgım içinmi goruorumki diorum neyse