Sabahları sırt bel böbrek ağrısı ile uyananlar burada mı

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Sabahları sırt bel böbrek ağrısı ile uyananlar burada mı
Sabahları sırt ağrısı ile böbrek bel ağrısı ile uyananlar bu neden olur bel sızısı sırt sızısı çeken kadınlar burada mı ?

Selam kızlar yaklaşık on yıldır bu sıkıntılar ile cebelleşiyorum. Yani bi ara doktora gittim var mı sıkıntı diye normalde bi sıkıntı görünmedi böbrek diye düşündük ilaç kullandık ama sırtımdaki bu sızı beni öldürecek. Ne yapıyorum ne ediyorum bi türlü geçmiyor. Sanki soğuk havalarda daha çok olmaya başladı. Aslında evin içindeki hava sıcaklığı da baya iyi 23 derece ama ben sabahları ayaklarımın üstüne bile basamıyorum.

Kalitesiz uyuyoruz bilmiyorum sizde durumlar nasıl elli kere kalkıyorum bi sağa dön bi sola dön. Belki bunda sıkıntıların da bir nebze olsun etkisi ardır bilemiyorum ama bu sırtımdaki ağrı sabahları hayatımı zindan ediyor. @Likapam @Mügü @LaViNYaM sizlerde böyle bir sıkıntı var mı allaşkına.

Ha şunuda deyim şimdi uyandıktan bi kaç saat sonra üstüme de bişey almış isem sırtım geçiyor yani ısınınca yürüyünce geçiyor sürekli ağrı çekmiyorum. Neden olabilir kızlar bi fikriniz var mı ?
 
Bende de olur arada bir ama yattığım yer düzgün değilse oluyor arada bir de sezeryan olmamım da etkisi olduğunu düşünüyorum ben bel ağrılarımda. Bir de gece yatarken üzerim açılırsa da üşütüyorum arada bir oluyor maalesef iş yapamayacak kadar etkili olur ben hareket egzersiz yaparak sıcak tutarak iyi oluyorum.
 
Yahu sırtımı yün ile sarıyorum gene aynı gene aynı anlayamadım ısınınca vücut geçiyor.
 
Vallahi denediğim ve iki gündür sonuç aldığım şeyi hemen anlatayım. Şimdi yatak odası diğer odalarımdan daha soğuk onu farkettim ben bir tane battaniye ile yatıyordum deneyim dedim battaniye üstüne bi tane daha koyarak belimide sardım yattım baktım sabah zerre ağrım yok. Neyse dün bi kez daha denedim ve aynı sonucu aldım muhtemelen yatarken üstümü çok açıyorum ve bir battaniyede yetersiz kalıyor üstünüze örttüklerinizi fazlalaştırıp belinizi bi örtün isterseniz. Ben sonuç aldım vallahi deneyin lütfen.
 
Geri
Üst