saç dökülmesine karşı önlemler

offf ya bnm bi ara nasl dökülüyodu.Saçım tutam tutam elime geliyodu valla.Geçti hamd olsun..Bilgi için tşkrlr
 
benim saçların derdi ne bilmem!! zaten dökülürdü de şu son aylarda zıvanadan çıktı yaa,avuç avuç dökülmeye başladı.. saç diplerim desen bitli gibi kaşınır,beyaz saçların çıkmasıda yanında hediyesi.. ne oluyor bana yaa??????
 
@aysegulm

Muhtemelen saçında kepek oluşmuş, o yüzden kaşıntı yapıyor olabilir. Kepeğe karşı bitkisel bir şampuan kullanırsan kısa sürede sonuç alacağına eminim. İstersen Bioblas'ın kepekli saçlar için olanını al... Böylece hem kepek sorununa hem saç dökülmesine çözüm bulmuş olursun... Saçların 1 2 haftada istediği gibi olacaktır :)

Sevgiler :)
 
saçlar sadece genetik yapılardan dolayı dökülür ... Ben saçlarımaa istemediği kadr bitkisel şampuanlar b12 iğneleri demir hapları felan kullanıyorum gayet iyi besleniyorum hergün sütümü balımı içiyorum sadece saçlarım dökülmesin diye ama yok yok önüne geçemedm .... sevgili yengeminde kıskanddırıcı tonunda güzl saçları vardırr ... yoğundurr hiç dökülmezz... kaldıki nasıl eziyetler yapar saçlarına açtırırr üstüste boyatr hergn düzler... artı cılızda birşeyy yemek yemek onun için bir işkencee.... gelin görünkii saçlarıı döklmyrr neden önkü ailede kimsenn döklmyrr genleri sağlam :))) bilginize :eller:
 
bende son olarak LMW Immune-up adlı bitkisel saç güçlendiricisini kullanmaya başladım gerçekten etkili..saçlarımı hiç olmadığı kdr güçlendirdi diyebilirim..incelemek isterseniz burdan ürüne ulaşabilirsiniz..dökülmeleri kısa zamanda azaltıyo en azından bende işe yaradı bu ürün..tavsiye ederim.
 
okuduğum bir habere göre üretilen şampuanlar kadın saçlarına uyumlu şekilde yapıldığı ancak erkek ve kadın saç yaspısı farklı olduğu için bu şampuanlar erkek saçlarına zarar veriyo ve dökülmesine neden olabiliymuş
 
Geri
Üst