Saç İçin Argan Yağının Faydaları nelerdir

M

Misafir

Forum Okuru
Saç İçin Argan Yağının Faydaları nelerdir
Saç İçin Argan Yağının Faydası
Argan Yağının Saça Faydaları Nelerdir




Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda güzelliğimizin çerçevesi olan saçlarımızın bakımında oldukça etkili olan argan yağının saça faydaları hakkında ki bilgileri konu alıyor ve argan yağı saça nasıl sürülür öğreniyoruz.


sac-21e.jpg



Argan yağı kullanımının püf noktaları

Biyolog-Kozmetolog Pervin Bulgak, son günlerde popüler olan argan yağının mucizelerinden faydalanmak isteyenlere; yüz, vücut, saç ve tırnak için faydaları yanında en iyi etkiyi almak için nasıl kullanılması gerektiğinin püf noktalarını veriyor…



Saç bakımı için bitkisel yöntemler hem pratik hem ekonomik olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Doğanın sunduğu mucizelerden biri olan argan yağı cilt bakımında olduğu gibi saç bakımında da faydalı sonuçlar elde etmemizi sağlıyor.

Yıpranmış saçlarınıza canlılık kazandırmak, saç kırıklarının oluşmasını önlemek ve saçlarınızı dipten uca beslemek için tek bir yağa ihtiyacınız var: Argan yağı!

Argan yağının saç için faydaları

Yıpranmış ve donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar.

Saç kırıklarının oluşmasını önler.

Saçları besler.

Argan Yağı Nasıl Kullanılmalıdır

Yapılışı

Saçınıza, kafa deriniz ıslanacak kadar argan yağı uygulayın. Kafa derinize yavaş hareketlerle masaj yapın. Saçınızı ılık bir havluyla örtün ve 30 dakika boyunca böyle bekleyin. Daha sonra saçınızı yıkayın.
 
Geri
Üst