Saç kendi kendine bit üretir mi kızlar sıkıntım var

M

minnacikk

Forum Okuru
Saç kendi kendine bit üretir mi kızlar sıkıntım var
Saç kendi kendine bit üretir mi sevgili kadınlar benim kızım 9 yaşında pandemiden dolayı çok fazla dışarı çıkartmıyoruz hatta çıkmıyor desem daha yerinde olur zaten bizim site yönetimi bizlere sorarak havuzları açtırmamıştı neyse getiğimiz ay açtılar sadece sitemizdeki çocuklar giriyor havuza bugün kızımın kaşındığını gördüm yani bize gelen giden de yok acaba saç kendi kendine bit oluşumu gerçekleştirir mi onun haricinde bu biti en net olarak nasıl geçiririm neyi tavsiye ediyorsunuz acaba sitede başka bir çocukta vardı da kızıma mı bulaştı havuzdan bulaşmamıştır değil mi
 
Selamlar tabiki hayır saç kendi kendine ancak kepek üretir onun haricinde bit üretme gibi bi yeteneği malesef yok. Yüzde bir milyon dışarıdan bir yerden kapmıştır arkadaşlarındada mutlaka vardır komşularına durumdan bahsederek çocuklarını kontrol etmelerini sağlamalısın en iyi yapacağın iş te bu olacaktır. Haricen aşağıdaki konu bu bitlerin bir an önce hayatınızdan çıkması için en etkili yöntemdir bilginiz olsun. Eczanelerden de alabilirsiniz Mutlaka bit tarağı da alın ve tokası. Kirden pislikten olmaz bulaşma yolu ile gelmiştir başka türlü gelemez.



Ayrıca kullanıcılarımızın kullanarak yorumladıkları aşağıdaki konuyu ve yorumları mutlaka incelemeniz yararınıza olacaktır diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst