Saç modasın da yeni trend renkli ombre modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Saç modasın da yeni trend renkli ombre modelleri
ombre modelleri, renkli ombre, uçları renkli saç modelleri ile sizlerleyiz.

Saç modasın da son trendlerden biri olan renkli ombre modelleri, bayanların arasın da oldukça popüler olarak saç modasın da yerini almaya devam ediyor.

Daha önce ki yıllar da renkli saçlar bayanlara oldukça marjinal gelerek açıkcası birçok kadın renkli saçlara sahip olmaya cesaret edemezdi. Günümüz de ise artık oldukça normal karşılanan renkli saçlar ile her ortam da farkınızı hissettirecek sizde bundan büyük keyif alacaksınız.


0b739a4d7a98f59d65ac0056292b01df.JPG
3-renkli-ombre-sac.JPG
19.Ombre-Saç-Rengi.JPG
B7Kzdw6CUAEdwcP.JPG
black-purple-hair-color-1.JPG


Saçlarını renkli boyatmak istemeyen yada cesaret edemeyenler ise çareyi renkli saç tüyü, ombre saç tüyleri takarak renkli saç hevesini gideriyor.

Saçların uç kısmının farklı bir renk olarak uygulanmasına ombre dendiğini biliyoruz. Ombre saçlar genellikle röfle ve balyaj ile sarı, bakır tonlarından uygulansada artık renkli ombre modelleri de oldukça trend hale gelerek bayanların tercihi oluyor.

Pembe mor saç renkleri ve bunun yanın da daha farklı saç rengi tonları saç uçların da yerini alıyor. Uçları mor saç renkleri konumuzu tıklayarak dilerseniz bu tonlarda ki saçları yakından inceleyebilirsiniz.


duz-saclar-icin-renkli-ombre.JPG
e474d85aedca32ec10f69b7a99a8478e.JPG
images.JPG
large.JPG
ombre-sac-rengi-ve-modelleri-2018.JPG
original.JPG
trendyhair-1429033057g84nk-710x946.JPG
 
ben sanırım cesaret edemem ama yaptıranları görüyorum kimisine çok yakışıyor daha önce olsa sanırım tuhafıma giderdi ama artık renkli saçlar çok popüler olduğu için birçok bayan kullanıyor kimisi hatta renkli tebeşir yada spreylerle renkli balyajlar yapıyor bunu genellikle genç kızlar daha çok tercih ediyor ama uğraşmak istemeyenler için renkli ombre yaptırmak daha mantıklı geliyor tek kafamı karıştıran bu renklerin yıkandıkça solup solmaması yada yıkandıkça farklı renge dönüşüyormu eğer öyleyse saçıda yıpratacaktır bunun için özel saç bakımı yapan şampuanlarda kullanmak gerek diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst