Saç Modeline Göre Doğru Takı Tercih Etmek

neslihanyare

Üye
Üye
Saç Modeline Göre Doğru Takı Tercih Etmek
Saç şeklinize göre takı tercihi oldukça önemlidir. Takılar güzelliğinizi öne çıkaran minik ancak kurtarıcı detaylardır. Saç şeklinize göre takı seçmeniz sizi ve kıyafetinizi daha iyi yansıtır.


sa%C3%A7-modelleri-2.jpg



Uzun saçlıysanız, iri küpeleri tercih etmelisiniz. Saçlarınızı açık ya da dalgalı kullanıyorsanız yuvarlak, inci küpeleri kullanın. Bu seçim yüz hatlarınızı ortaya çıkartır.Teniniz koyu ve saçlarınız uzun ise, daha renkli ve iddialı takılar takmanızı öneririz. Peki ya toplu ve topuzlu saçlarda ne takmalı? Toplu saçlarda takı tercihlerinizi sallanan küpeler ve aynı formda kolyelerden yana kullanmalısınız.


sa%C3%A7-modelleri-7.jpg



Takılarınızı seçerken kıyafetinizle uyumlu olup olmadığını da göz önünde bulundurmalısınız. Desenli kıyafetler ile desenli takılar görüntü karmaşası yaratabilecekken, bu yılın modası neon renk ojelerinizle uyumlu takılarınız sizi ve tarzınızı daha da gözler önüne serecektir.


sa%C3%A7-modelleri-5.jpg



Takılarınızın ve saç şeklinizin uyumlu olması kadar takı seçiminizde aynı anda kullandığınız takıların birbiri ile oranları da oldukça önemlidir. İri küpeler ile büyük formlu bir kolye fazlalık olacağı gibi hoş durmayabilir. Bu konuda dengeyi sağlamaya dikkat edin. İri küpe seçiyorsanız kolyeyi kullanmamaya ya da çok küçük olmasına önem göstermelisiniz. Kolyenin açığını iri bir yüzükle kapatabilir, takı konusundaki dikkatinizi dışarıya yansıtabilirsiniz.


sa%C3%A7-modelleri-3.jpg



Küpeleriniz küçük fakat kolyeniz iri ise yüzüğünüzü daha sade tercih edebilirsiniz.


sa%C3%A7-modelleri-4.jpg



Günlük veya özel günlerinizde kullanabileceğiniz takıları bulabileceğiniz ’Divas Pırlanta’yı ziyaret edebilirsiniz.


Çeşitli tasarımcıların özel tasarım ürünleri avantajlı fiyatlar ile beğeniye sunulmuş. Bir göz atmakta fayda var… Bijuteri fiyatına özel tasarım pırlantaları kim istemez ki


Hem belki tektaşını kendi alan hanımların fiyatları görmesi mutlu olmalarına sebep olabilir. Bizden söylemesi
 
Geri
Üst