Saçımızı ucuz kuafördemi pahallısındamı kestirmeliyiz

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Saçımızı ucuz kuafördemi pahallısındamı kestirmeliyiz
Kesim yaptırırken ucuz kesim yapan mı yoksa pahalı kesim yapan mı iyidir? Ucuzu seçerseniz saçlarınız %100 istediğinizden kısa olur.

Her yıkadığınızda kuaför fön parası verirsiniz. Böylece hem zamanınızı kaybedersiniz hem de paranızı..

Pahalıyı seçerseniz ne olur? İyi bir saç kesiminin göreceli ve değişik yorumları olabilir mesela kuaför çok yeteneklidir çok hızlı ve estetik hamlelerle öyle güzel ki şaşarsınız. Ayrıca, elleriyle öyle güzel şekil verir ki adeta büyülenirsiniz fiyatı da ucuz kuaförün 5 katıdır verdiğiniz paraya değdiğini düşünürsünüz. Ama kazın ayağı hiçte öyle göründüğü gibi değildir.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra bir tarafı uzun ya da kısa olabilir. 1.5 saat uğraşmanıza rağmen saçlar istediğiniz o hoş şekli alamaz ve en önemlisi verdiğiniz paranın tam karşılığını alamadığınızı düşünürsünüz.

Peki bu ekonomik kriz ortamında doğru saç kesimini bulmak için ve doğru bedeli ödemek için ne yapmamız gerekiyor.

Ben kesinlikle pahalı kuaföre gitmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Ama bu doğru yola gitmenizi sağlayacak 3 etkenden sadece birisidir. İkinci etken ve bence önemli etken kısa saç mı uzun saç mı istediğinize karar vermelisiniz. En son ve hayati adım gittiğiniz pahalı salonda saçlarınızı kimin keseceğini bulmanız. Şifreyi veriyorum lütfen dikkatli okuyun hangi kuaför salonuna gidiyorsanız salon sahibine saçlarınızı kestirin.. Mutlaka randevu alın.. Mesela "SALVADOR DALİ" Kuaför salonuna gidecekseniz öncesinde Sayın Salvador beyden mutlaka randevu alın. Sonrası inanın şansa kalır.

Ancak saç kesiminiz yüz şeklinize, saç karakterinie ve en önemlisi kafa tasınıza göre uygulanıyorsa her yıkama sonra bir kaç haraketle saçlarınız kolayca şekil alacaktır.

Böylece her hafta kuaföre fön parası vermeden ayrıca arkadaşlarınızın şaşıp kaldığı hoş ve modern saçlarınız olacaktır.
İlker Yavrutürk
Saç Tasarım Uzmanı
 
Cevap: Saçımızı ucuz kuafördemi pahallısındamı kestirmeliyiz

Teşekkürler..Ucuz yada pahalı olamsından ziyade meydana çıkan iştir bence önemli olan..Gözlemlemek ve cesaret işidir saç kestirmek..Hiç gitmediğiniz bir yere gitmişseniz,sizden öncekilere bir göz atın.Bilgi sahibi olursunuz..İşinize gelmezse işim çıktı deyip kaçın hemen oradan..:hhh:
 
Cevap: Saçımızı ucuz kuafördemi pahallısındamı kestirmeliyiz

vijdan anneme katılıyorum:D ama ben genelde pahallısını seçerim çünkü daha çok ilgi ve alaka oluyor saçınıza:Dteşşekürler adminim paylaşım için
 
Geri
Üst