Saçlarımızın modellerini renklerini paylaşalım

Semüj saç kesimin çok spor canım..Kullanışlı bir model ..Yüz şeklini daha ön planda tutmak için bob modeli bir kesim ,balköpüğü bir boya içinde ışıltılarla harika olacaktır.Resmini yüklediğin için teşekkür ederim repleri veriyorum🙂

kızlarrrrrr şoklardayımmm eninde sonunda bu resim yüklendi ya buraya artı ölsemde gam yemem hahaha neyseee ben bugün boyamıştım saçlarımı sıcak çikolataya ne kadar belli olmasada ahanda ben buyum saçlarımı da yeni kestirmiştimm bol bol bakın işte hahaha beyzaaa bak yükledimmm zor olsadaaaa hahaha

kızlarrrrrr şoklardayımmm eninde sonunda bu resim yüklendi ya buraya artı ölsemde gam yemem hahaha neyseee ben bugün boyamıştım saçlarımı sıcak çikolataya ne kadar belli olmasada ahanda ben buyum saçlarımı da yeni kestirmiştimm bol bol bakın işte hahaha beyzaaa bak yükledimmm zor olsadaaaa hahaha
saçların gerçekten çok hoş yüzüne gidiyor facedende net gördüğüm için biliyorum süpersim semüjüm devamınıda bekliyorz artık resimlerin 🙂

Semüj saç kesimin çok spor canım..Kullanışlı bir model ..Yüz şeklini daha ön planda tutmak için bob modeli bir kesim ,balköpüğü bir boya içinde ışıltılarla harika olacaktır.Resmini yüklediğin için teşekkür ederim repleri veriyorum🙂
saol canım benim gerçekten kısa saç çok rahat yeni kestirim uzunluğu belimi geçiyordu bıkmıştım boya olarakda daha yeni boyadım bakalım bir hafta sonra tekrar boyucam nasıl olcak bilmiyorum ama daha resim istemeyin bendennn karnıma kramplar giriyooo hahaha

Valla isteriz semüj hayatta en güzel şey paylaşmaktır.Tesettürlü olmasam bende paylaşırdım🙂 Ama kaş topiğinde kaşlarımın resmini ilerki günlerde yayınlarım.Bu arada benim lens topiğide vardı.Gözlerimin resmini eklemiştim.Eski nickimle 🙂2.sayfaya bakarsanız görürsünüz.Ha admin bize ekleyin diyor kendi bir şey eklemiyor demeyin diye linki veriyorum:D:D

https://www.meleklermekani.com/guzellik-ve-bakim-onerileri/184626-lens-kulananlar-buraya-2.html

Bu 1 yıl öceki sacım ama bu renk daha cok hosuma gıdıyor sıyah dogal olan su an sarı hamıle oldugum ıcın dgıtıremıyorum ama saıdan sıkıldım artık

4-340.jpg

Canım yüzünü gizledim yakın çekim olduğundan ayrıca resmini az büyüttüm Beyza

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0314.jpg
    Fotoğraf0314.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 0
Buda suanki saçım Salık hali ve toplu hali sizce hangisi daha iyi duruyor

8-322.jpg

396886_10151128936264453_215473176_n-7c.jpg

Canım resmini düzenledim Beyza

Ekli dosyalar

• 396886_10151128936264453_215473176_n.jpg