LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 16 Mayıs 2012 #11 tesaduf' Alıntı: hep aklımdasın bende senin konularını zevkle takip ediyorum canımda şuan günlük görevimi tamamlamaya çalışıyorum. Bitireyim hemen kapındayım tık tık 🙂 Genişletmek için tıkla ... günlük görevin neymiş D
tesaduf' Alıntı: hep aklımdasın bende senin konularını zevkle takip ediyorum canımda şuan günlük görevimi tamamlamaya çalışıyorum. Bitireyim hemen kapındayım tık tık 🙂 Genişletmek için tıkla ... günlük görevin neymiş D
M Misafir Forum Okuru 16 Mayıs 2012 #12 tesaduf' Alıntı: oo çok bonkörsün adminim çok teşekkür ederim. Bende deneyeceğim ama önce bir kahveciden kahve çekirdeği almam lazım🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet önce tüm çekilmemiş kahve çekirdeği almak lazım 🙂 Sonrada uygun bir yapıştırıcı ama yapıştırıcı renksiz ve hemen kuruyanlardan olmalı 🙂
tesaduf' Alıntı: oo çok bonkörsün adminim çok teşekkür ederim. Bende deneyeceğim ama önce bir kahveciden kahve çekirdeği almam lazım🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet önce tüm çekilmemiş kahve çekirdeği almak lazım 🙂 Sonrada uygun bir yapıştırıcı ama yapıştırıcı renksiz ve hemen kuruyanlardan olmalı 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #13 RüYaM' Alıntı: Evet önce tüm çekilmemiş kahve çekirdeği almak lazım 🙂 Sonrada uygun bir yapıştırıcı ama yapıştırıcı renksiz ve hemen kuruyanlardan olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... şeffaf silikonda işimizi görür sanırım adminim
RüYaM' Alıntı: Evet önce tüm çekilmemiş kahve çekirdeği almak lazım 🙂 Sonrada uygun bir yapıştırıcı ama yapıştırıcı renksiz ve hemen kuruyanlardan olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... şeffaf silikonda işimizi görür sanırım adminim
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #14 LaViNYaM' Alıntı: günlük görevin neymiş D Genişletmek için tıkla ... kız sen editör değilmisin bilmen lazım editörlerin görevlerini🙂
LaViNYaM' Alıntı: günlük görevin neymiş D Genişletmek için tıkla ... kız sen editör değilmisin bilmen lazım editörlerin görevlerini🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2012 #16 esennruzgar' Alıntı: kahveli olanlara bayıldımm Genişletmek için tıkla ... kız sen hepimizden marifetlisin sen yapta hepimize örnek olsun
esennruzgar' Alıntı: kahveli olanlara bayıldımm Genişletmek için tıkla ... kız sen hepimizden marifetlisin sen yapta hepimize örnek olsun
T TİTAN Forum Okuru 17 Mayıs 2012 #17 Valla şahane, bayıldım. Yaparsanız resmini paylaşın bir zahmet kızlar tesaduf bir rep te benden
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2012 #18 sizler ne kadar bonkör adminlersiniz çok teşekkür ederim adminim.Yaparsam burda paylaşacağım