Sadece Lazer Epilasyon

M

Misafir

Forum Okuru
Sadece Lazer Epilasyon
esmoda line esmoda line izmir ankara
Lazer Epilasyon her ne kadar kozmetik bir girişim olmasa da, mutlaka doğru teknolojiyi uygulayan, doğru lazer epilasyon merkezi tercih edilmelidir. Lazer Epilasyon, günümüzde sırf ticari amaç ile ve doktor olmayan kişilerce açılmış bir çok lazer epilasyon merkezi bu uygulamayı eski veya ucuz teknolojiler ile yapmaktadır.
Lazerli epilasyon adı altında lazer teknolojisi olmayan ucuz cihazlar ile lazer epilasyon uygulaması yapılmakta veya günümüzde artık lazer epilasyon amaçlı kullanılmayan bazı lazer türleri ile çalışılmaktadır. Buralarda yapılan lazer epilasyon işlemleri adeta bir modern ağda gibi geçici sonuçlar vermekte, hatta bazen lazer epilasyon sonrası kılların artması, ciltte kalıcı yanık izleri gibi çok can sıkıcı sorunlar ortaya çıkmaktadır.
Defalarca lazer epilasyon yaptırdım netice alamadım diyen, bana vaat edilenler gerçekleşmeyince karşımda muhatap bulamadım diyen bir çok kişi ancak mağdur olduktan sonra lazer epilasyon hakkında bilgiye ulaşmaya çalışmaktadır. Bunları önlemenin tek yolu lazer epilasyon hakkındaki bilimsel bulgularda faydalanan kaynaklardan ulaşmanızdır. Sitemiz lazer epilasyon konusunda sadece bilimsel gerçekleri temel almış ve sponsor olarak bu sektördeki en ciddi lazer epilasyon kuruluşu ile çalışmayı tercih etmiştir.

Detaylı lazer epilasyon bilgilerine girmeden önce, size önerimiz bu konuda uzman olan, sadece bu işi yapan bir lazer epilasyon merkezini tercih etmenizdir. Kesinlikle kararınızı sadece lazer epilasyon için kullanılan cihaz veya fiyatlara bakarak vermeyin. En düşük fiyatı veren yerler genellikle işletme veya uygulama sorunları olduğundan insanların tercih etmedikleri, bir kere gittikten sonra bir daha gitmedikleri yerlerdir. Sıhhatiniz için bütçenizi gerekiyorsa biraz zorlamanızı tavsiye ederiz, zaten bu gibi sinekten yağ çıkarma çabasındaki yerler size seans başı ücretini düşük gösterseler de çeşitli şekillerde (doz düşürerek seans sayısı arttırma, iyi netice vermeyecek bölgelere uygulama yapmak gibi…) sizden bu rakamdan kat kat fazla alacaklardır. Piyasada farklı özelliklere sahip eski yeni 100'e yakın Lazer Epilasyon cihazı bulunuyor buna bağlı olarak lazer epilasyon hizmeti çok geniş bir fiyat yelpazesinde sunuluyor.
Biz size İstanbul'da şubeleri olan Epiderm Lazer Epilasyon
gibi bu konuda tanınmış ve güvenilir bir lazer epilasyon kuruluşunu öneriyoruz.
lazer-epilasyon-orta.gif

Lazer epilasyon da tercih edilen Alexandrite lazer ışını kıldaki koyu rengi veren melanin pigmenti tarafından emilerek kıl kökünü imha eder ve kök tamamen hasarlanınca tekrar kıl üretemez. Lazer epilasyon sistemindeki hava soğutma sistemi bu sırada cilt yüzeyini soğutur, ciltteki melanin tarafından emilen ışının yarattığı ısıyı ortadan kaldırarak lazer epilasyon uygulanırken cildin üst tabakasını korur ve acı hissini tama yakın yok eder.

Lazer epilasyon uygulamasının diğer kökten alma yöntemlerine göre en önemli üstünlüğü sonuçların kalıcı olmasıdır. Lazer epilasyon ile sırt, omuz, kol, bacak ve yüz gibi geniş alanların istenmeyen kıllardan hızla arındırılması saniyede 2 defa ve her seferinde 1,5 cm. çapında bir daire alanını tarayan bir ışın sayesinde mümkün olabilmektedir. Böylelikle lazer epilasyon istenmeyen kılların ortadan kaldırılmasında güvenli, hızlı, etkili, yan etkisi olmayan ve fazla acı vermeyen en etkili yöntemidir.

12 yaşından büyük herkese uygulanabilen lazer epilasyon, iğneli epilasyona göre de bir çok üstünlüğe sahiptir. İğneli epilasyonun daha yavaş ve ağrılı bir işlem olduğuna dikkat çeken EPİDERM lazer epilasyon uzmanları şu bilgiyi veriyor: “İğneli epilasyonda her tüy folikülüne iğne en az bir defa batırılmaktadır ve tüy büyümesini yavaşlatmak için tüy folikülü elektrik şokuyla yakılmaktadır. Bu acıya çoğu insanın tahammülü mümkün olmamaktadır. Ayrıca kıl diplerinde iltihaplanma, kabuklanma gibi sorunlar oluşabilmekte bunlar kişinin günlük hayatına sorun teşkil edebilmektedir. İğneli epilasyonda önemli bir sakınca da kıl diplerine batırılan iğnelerin sterilizasyonu ve hijyen sorunudur. Bu iğnelerin doğru şekilde sterilize edilmemesi AIDS, Hepatit gibi hayati önem taşıyan bulaşıcı hastalıklara dahi yol açabilir. Alexandrite lazer ile yapılan lazer epilasyon 'da ise cilde 3 cm. kadar mesafeden atış yapmakta, lazer epilasyon aletinin ucu cilde hiç temas etmediğinden en hassas bölgelerde dahi hijyen kaygısı yaşanmamaktadır. Lazer Epilasyon en hijyenik yöntemdir

Lazer epilasyon`a başlamanın tam zamanı… Lazer Epilasyon ile yaza kadar istenmeyen tüylerinizden kurtulabilir, pürüzsüz bir cilde sizde kavuşabilirsiniz… ile kılsız bir hayata sizde merhaba diyebilirsiniz
 
http://forum.donanimhaber.com/m_41252488/mpage_1/f_/key_//tm.htm#Esmoda-Line Ankara-İStanbuL-İzmiR den sonra 7 yıllık uzman kadromozla LAZER EpilASYON da Kısa biR süRE iÇin TÜM VÜCUT bİTİŞ GARANTİLİ SADECE 750 TL. Ayrıca ÖGRENCİ VEMEMURLAR İÇİNHER KESİME CİLT BAKIMI ve BÖLGESEL İNCELMEDE MÜTHİŞ KAMPANYALAR 2 İLE 5 BEDEN İNCELME İMKANI(0312 419 09 43 419 09 53)mesrutiyet cad.mesrutiyt işhanı:10/47 kat:5 KIZIlay/ANKARA web:esmodalne.com
 
Esmodaline fark edilen güzellik

2 şube gercekten sağlıklı güzellikepilasyon-ciltbakım-akne-sivilce-leve bölgesel incelme sarkan ciltleri genclestirme ve buna benzer bircok hizmet vermekteyiz... Esmodaline istanbul bahariye cad.kadıköy sinema pasajı kat2 daire4 kadıköy/istanbul 0216 700 23 74-75 da ve ankara meşrutiyet cad.mesrutiyet işhanı 10/47 kat5 kızılay/ankarada hizmet vermektedir....istanbul şube:0216 700 23 74- 75 ankara şube:0312 419 09 43-53
 
Geri
Üst