ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #11 Ce: Sağır Duymaz Uydurur nadir orası durakmış 😀 beraber gideriz olurmu?
M Misafir Forum Okuru 18 Ocak 2008 #12 Ce: Sağır Duymaz Uydurur olabilir gideriz berbere :becky: samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtü
ms_enemy Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #13 Ce: Sağır Duymaz Uydurur sersem, kaldıramassınki sersemsin zaten 😀 ayyy çok kötüü oldu yaa 😀 😀 😀 😀 acayip bişey mi söledim 🙂
Ce: Sağır Duymaz Uydurur sersem, kaldıramassınki sersemsin zaten 😀 ayyy çok kötüü oldu yaa 😀 😀 😀 😀 acayip bişey mi söledim 🙂
suskun_gız Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #14 Ce: Sağır Duymaz Uydurur nerden geldin bugun amann bugun basım cok agrıyo
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #15 Ce: Sağır Duymaz Uydurur basmaya gitmişler dün 😀 çare değilsinki sen....
M Misafir Forum Okuru 21 Mart 2008 #16 Ce: Sağır Duymaz Uydurur fare deliğindemisin sen bu gun çok mutluyum
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #17 Ce: Sağır Duymaz Uydurur buralar çok mu gürültülü? sabahları erken kalkamıyorum.
M Misafir Forum Okuru 23 Mart 2008 #18 Ce: Sağır Duymaz Uydurur sabah yerdenmı kalkıyorsun canım bu gün hiçbirşey yapmak istemiyor
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #19 Ce: Sağır Duymaz Uydurur neden canın istemiyor üşümüşsündür acıkınca
mislinay Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #20 Ce: Sağır Duymaz Uydurur düşündüm akıllıca oldu artık ne yapalım