Salatalık maskesi cilde faydaları cildi sıkılaştırır mı?

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Salatalık maskesi cilde faydaları cildi sıkılaştırır mı?
Salatalık maskesi cilde faydaları salatalık maskesi nasıl yapılıyor tarifi ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

SALATALIK MASKESİ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?


Salatalık denince benim aklıma hep su gelir. İçinde su oranı en fazla olan sebzelerden biri salatalık. Vücuda su sağlarken aynı zamanda ödem attırıcı ve tok tutan süper bir atıştırmalık da aynı zamanda. İçeriğinde çok fazla vitamin ve mineral bulunması sebebiyle hem Türk hem dünya mutfağında tercih edilen yardımcı besinler arasında ve bu nedenledir ki cilde çok faydaları bulunmakta. Diyet yapanların da çok tercih edeceği ara öğünlerde ya da temel öğünlerde sıkça tüketebileceği serbest bir besin. Yani hem kahvaltıda hem ara öğünde tüketebilirsiniz. Cilde de faydaları say say bitmez salatalığın. Hani salatalığın dilimlenmiş şekli ile cildin her yerine koyulmuş olduğunu siz de muhtemelen gözünüzde canlandırmışsınızdır. Göz altı morluklarına göz şişliklerine iyi gelen salatalık cildi besler yenilenmesini sağlar. İçinde bulunan su sayesinde cilde nem kazandırır. Salatalığın içinde aynı zamanda c vitamini de bulunuyor bu da ciltteki toksinlerin temizlenmesi açısından çok iyi. Hiç maske filan uğraşamam diyorsanız mutfakta salata yaparken salatalığın soyduğunuz kabuklarını çöpe atmayın o anda yüzünüze yapıştırıverin nerenize denk gelirse. Ben de öyle yapıyorum şahsen. Bir de tonik olarak kullanan var salatalık suyunu cildi arındırıp temizliyor ve ferahlık veriyor gerçekten de denemiş biri olarak bunu da not düşmek istedim hanımlar.

salatalik maskesi cilde faydasi.jpg


SALATALIK MASKESİ İLE CANLANMIŞ BİR CİLT

Salatalıkta her cilt tipine uygun arınma temizlik sağlayan vitaminler yer alıyor. Cilt lekelerinden tutun da akne oluşumu engellemeye kadar faydası var aynı zamanda salatalık cildi gençleştirip sıkılaştırıyor. Bunu aknesi çok olan gençler de uygulayabilir hem doğal yan etkisiz salatalık ile akne oluşumunu engelleyebilirler. Yaz gelmişken tam da salatalık mevsimi en doğallarından alıp salatalıkla cildinizi temizleyip arındırabilirsiniz cildinizi kışa hazırlayabilirsiniz. Yağlı ciltlere göre kuru ve pullanmaya yüz tutan ciltlere göre salatalık maskesi tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yağlı bir cildiniz mi var? 1 kase ev yoğurdu içine 2 salatalığı rendeleyin ve yüzünüze uygulayın 15 dakika sonra ılık su ile yıkayın cildinizin nasıl yağlarından arındığını ve nefes aldığını göreceksiniz. Kuru bir cilde sahipseniz yarım salatalığı rendeleyin içine bir miktar bal koyun ki kuru cildiniz nem kazansın ayrıca içine birkaç damla limon da ilave edebilirsiniz. Lekeleriniz varsa yok olacak cildiniz temizlenecek nem kazanacak.

salatalik maskesi tarifi.jpg


SALATALIK MASKESİ CİLDİ ARINDIRIYOR

Cildi temizleyen arındıran salatalık maskesi aynı zamanda akne oluşumuna da engel olur. Yine cildi sıkılaştırır şişkinliğiniz varsa ödem attırır. İçinde bol su bulunması nedeniyle cildin nem ve su dengesini korur kırışmasını önler. Siyah noktalar mı artık salatalık maskesi ile veda edeceksiniz. Salatalığın suyunu süzün ve tonik olarak kullanın bunun bile faydasını fazlasıyla göreceksiniz. Hemen aşağıdaki linkten bir beyin cildine uyguladığı salatalık maskesini izleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst