Salkom beyazlatıcı krem kullananlar bakabilir mi?

  • Konbuyu başlatan Sülün sokak
  • Başlangıç tarihi
S

Sülün sokak

Forum Okuru
Salkom beyazlatıcı krem kullananlar bakabilir mi?

Salkom beyazlatıcı krem kullananlar melek kadınlar kulübü salkom beyazlatıcı krem fiyatı forum'da.​

Kızlar genital bölge için beyazlatıcı krem kullananlar varmı salkom beyazlatıcı krem varmış bu ne kadar etkili acaba beyazlatma konusunda merak ediyorum ben de araştırma içerisine girdim olursa alıp kullanmayı düşünüyorum eğer gerçekten etkili bir gremse salkom beyazlatıcı krem bile ben de beyazlatmak istiyorum biraz.
 
Merhabalar
Salkom beyazlatıcı krem eczanelerde ve kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz bir krem peki gerçekten beyazlatma konusunda işe yarıyor mu? Salkom beyazlatıcı krem kullananların yorumlarına baktığımızda ciltteki fazla renk pigmentini azaltarak cilt tonunu biraz açabilir ama tam anlamıyla performans bekleyebilir miyiz onu da bilemiyorum. Gerek genital bölgede gerekse ciltteki lekelere faydası olan bir kremdir rek eşitsizliklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur ama benim tavsiyem size öncelikle bu konuda rahatsızsanız eğer bir dermatoloğa danışarak kullanmanızdır. Salkom beyazlatıcı krem kullanımı ise temiz cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz sabah akşam olmak üzere günde 2 defa uygulamak düzenli ve uzun süreli kullanmak daha hızlı etki edeceğini düşünüyorum.

Cilt rengini açan kremler konumuza da aşağıdaki linkten bakabilirsiniz ilginizi çekeceğini düşünüyorum. "Cilt rengini açan beyazlatan kremler" hangileri yazımızda ayrıntılarını bulabileceksiniz.

 
Geri
Üst