Sarı saclarima mor şampuan kullanabilir miyim?

S

Seyhanoz

Forum Okuru
Sarı saclarima mor şampuan kullanabilir miyim?

Mor şampuan kullananlar melek kadınlar kulübü mor sampuan kullanımı forum'da.​

Kızlar yeni saclarimi platin sarı boyattım. Çok parlak mi oldu nedir bunun parlaklığını alsın diye mor şampuan önerdiler ama mor şampuanı ilk kez duydum mor şampuan kullananlar varsa benim saçlarıma iyi gelir mi her türlü saç türünde kullanılabilir mi? Mor sampuan yansımaları önlüyormuş ama bir de buradan size sormak istedim mor şampuanı ben de kullanabilir miyim işime yarar mı?
 
Selamlar vallahi ben mor şampuan kullanıyorum ve üstelik saçlarım sarı gayet memnunum kızım da kullanıyor bişey zannediyor kullanıyor ama tavsiye ediyorum güzel ürün yapmışlar. Loreal ürünü kullanıyorum kızlar.
 
Merhabalar
Mor şampuan zaten bunun için özel üretmişler arkadaşım. Çok olumlu yorumlar var dilerseniz kullanabilirsiniz siz de. Sarı saçlarda özellikle parlaklığı alır sizin istediğiniz özelliği size sağlar. Yani açık parlak saç renklerinde gri ve beyaz saçlarda da tercih edilebilir. Yine mor şampuan özelliklerinden biri de saçları yumuşak ve sağlıklı uzamasına da yardım eder. Mor şampuanı kullanırken ıslak saçlarınıza bir miktar alıp masaj yaparak uygulayın sonrasında da iyice durulayın. Haftada bir iki kez kullanılabilir. Göreceksiniz kullandığınızda o platin sarı saçlarınızdaki o parlak görüntü biraz olsun kırılacaktir.

Mor şampuan kullananlar da yorumdan fikirlerini beyan edebilirler herkes kullananlardan fikir alırsa daha net düşünmüş olurlar. Peki burcunuza göre saç renginizi merak ediyor musunuz? O zaman "burcunuza göre saçımızın rengini belirleyin" konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst