K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #1 sayısal size çıksa ne yaparsınız? sayısal size çıksa ne yaparsınız?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Aralık 2007 #3 Ce: sayısal size çıksa ne yaparsınız? ben yardım ederim herkese tüm ihtiyacı olana
almira Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #4 Ce: sayısal size çıksa ne yaparsınız? çatır çatır yerim artarsa sana veririm
ışılsu Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #5 hemen düzenli bir hayata geçmek isterdim eşime iyi bir iş kurardım, ev alırdım birde araba yeter kalan parayıda oğlumun geleceği için harcardım kalırsa ne güzel olurdu ya 🙂
hemen düzenli bir hayata geçmek isterdim eşime iyi bir iş kurardım, ev alırdım birde araba yeter kalan parayıda oğlumun geleceği için harcardım kalırsa ne güzel olurdu ya 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #8 yakın akrabalardan başlayarak(sadece anne tarafım) ihtiyacı olanlara yardım ederim...sonrada ne bilim yaa bakarıs işte😀
yakın akrabalardan başlayarak(sadece anne tarafım) ihtiyacı olanlara yardım ederim...sonrada ne bilim yaa bakarıs işte😀
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #10 onu bunu bilmem kimseye çaktırmam sadece birinci derece annem kardeşlerim eşim evlatlarım başkada kimseyi tanımam
onu bunu bilmem kimseye çaktırmam sadece birinci derece annem kardeşlerim eşim evlatlarım başkada kimseyi tanımam