UzakMavi Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #1 Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Ne Yaparsınız Çıkıp Dışarda Gezerim
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #2 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? hemen hemen hepsi ama en başta herşeyin yoluna girmesi için dua ederim
Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? hemen hemen hepsi ama en başta herşeyin yoluna girmesi için dua ederim
M Monera Forum Okuru 12 Temmuz 2008 #3 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Kendimi Odaya kapatırım ağlarım......
UzakMavi Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #4 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Monera_Angel' Alıntı: Kendimi Odaya kapatırım ağlarım...... Genişletmek için tıkla ... işte darkka yakışr bi seçenek😀 depresyondayımmm modu 😀 😀
Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Monera_Angel' Alıntı: Kendimi Odaya kapatırım ağlarım...... Genişletmek için tıkla ... işte darkka yakışr bi seçenek😀 depresyondayımmm modu 😀 😀
sule Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #5 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? kendimi kotu hissediyorum ama hic :cry_smile:bisey yapamiyorum,,,en kotusude bu............
Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? kendimi kotu hissediyorum ama hic :cry_smile:bisey yapamiyorum,,,en kotusude bu............
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #6 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Ağlarım...
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Temmuz 2008 #7 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Ben aglamayi dertlesmeyi falan dedim ama fark ettim ki, sarki dinlemek beni inanilmaz rahatlatiyor....
Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? Ben aglamayi dertlesmeyi falan dedim ama fark ettim ki, sarki dinlemek beni inanilmaz rahatlatiyor....
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #8 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? ben yatıp uyurum
göknur Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #9 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? aglarim yada baska seylerle ilgilenirim
esena Aktif Üye Üye 13 Temmuz 2008 #10 Cevap: Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Ne Yaparsınız? kukuman kuşu gibi oturup düşünürüm işte