Seda Sayan Kanal D İle Anlaştı!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Seda Sayan Kanal D İle Anlaştı!
seda sayan, seda sayan haberleri, seda sayan kanal d



Sevgili melekler, başarılı şarkıcı ve kadın programı sunucusu Seda Sayan rekor bir ücretle Kanal D'ye geri dönüyor. 1998 yılında sahnelerden tvye geçiş yapan Seda Sayan, şimdiye kadar yaptığı kadın programlarıyla reytinglerin en üstünde yer almıştı. Aynı zamanda yapılan anketlerde en güvenilir ünlü ünvanına da sahip olan Sayan, rekor bir ücret alacak. İşte detaylar...


seda-sayan.jpg


Sahneden televizyona 1998 yılında ‘Yetiş Bacım’ programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D’yle yeni bir program için anlaşma imzaladı.

Bugüne kadar yaptığı sabah kuşağı programlarıyla reytinglerde üst sırada yer alan ve kadınların vazgeçilmezi olan Seda Sayan, yeni bir yarışma formatıyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yıllarca ‘MediaCat’ ve ‘IPsos KMG’ işbirliğiyle gerçekleştirilen anketlerde ‘En güvenilir ünlü’ unvanına sahip olan Sayan. Bu kez ekranda gelin ve kaynanaları yarıştıracak. Öğlen kuşağında ekrana gelecek yarışma aralık ayının ortalarında seyirciyle buluşacak. Ünlü isimlerin, şarkıların, türkülerin olmayacağı programın yönetmenliğini ise Seda Sayan’ın yıllardır birlikte çalıştığı, “Dostum” dediği Ayşe Ersayın yapacak.

Milliyet'ten, Abdullah Malkoç'un haberine göre format üzerinde son çalışmaların sürdüğü programın ismi ise henüz belli değil. Sayan’ın program için çok heyecanlı olduğu, ekibiyle çok sıkı bir şekilde çalıştığı ve dekordan çalışanlara kadar her detayla yakından ilgilendiği söyleniyor. Sekiz yıl program yaptığı Kanal D’den ayrıldığı dönem ayda 500 bin lira aldığı konuşulan Sayan’ın 600 bin lira ücretle, sözleşmeye imza atarak eski yuvasına döndüğü konuşuluyor.
 
Geri
Üst