Sedir Modelleri ve Fiyatları

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Sedir Modelleri ve Fiyatları
sedir modelleri sedir modelleri ve fiyatları balkon
Özelikle bu sedir takımı modelleri, şark odaları için dizayn edilmiş arkadaşlarım. Resimleri HÜNKAR ŞARK KÖŞESİ adresinden aldık. Bu site üzerinden irtibata geçerek fiyatlar ve modeller hakkında bilgiler alabilirsiniz. Keyifli alışverişler.


Sedir Modelleri ve Fiyatları
sedir%20takimlari1-2cd.jpg

sedir%20takimlari5-170.jpg

sedir%20takimlari4-218.jpg

sedir%20takimlari3-75.jpg

sedir%20takimlari2-27a.jpg
 
Ben siteye baktım Sedirli olanlar hoşuma gitti yalnız fiyat bilgisi yok:D:Dacaba kaç paradır:hıms:
 
Ay bu konu sanki benim için açılmış gibi ben şark köşesi döşüyorum:D
 
aaa gerçektenmi belen?Otantik ortamları seviyosun demekki:)Bende eşimin çalışma odasına düşünüyorum (dum) ama sürekli atama dan dolayı karar veremiyorum.Fakat mutfağıma modern çizgilerden sedir tarzı koltuk ve puf yaptırdım gerçekten mutfaktan çıkasım gelmiyor du..Ay evimi özledim ben ya :(
 
Çitosum benim evim hazır Allaha şükür tam istediğim gibi aynı zamanda 1 oda fazlalıgım var ileride çocuk odası yaparım diyorum ve o odada kapalı büyük bir tek camlı balkonu var :D çocuk odası yaptımmı şark odasını o kapalı balkonu şark olarak bile kullanabılırım avantajımda ıyı yanı.
Birde tül diktirdim ama ketenden tıpkı böyle eskilerden fırlamış gibi çom aradım onudahallettim. Bir kaç detayla kilim, oymalı sandık, sofra, semaver, bakır bir kaç tas caydanlık vs. gibi seylerle odam tam takır hazır. Tek minderler kaldı. Ter mınderı olarak mı yapsam köşeli yoksa böyle sedir mi ona karar veremedim hala..


Evine bir an önce kavuşursun inş. :)
 
Lalem inşallah canım en kısa zamanda kavuşurum evime sağol kankim:kiss:

Belencim senin balkon diye nitelendirdiğin yer bence tam uygun şark köşesi için.Tamamlayıcı aparatlarında var ve kesinlikle sedir çok şık durur.Sedir düşün bence ayrıca güzel bir süs şelale süper ötesi olur .Benim evde müsait 5 odalı da gel görki sürekli atanma durumumuz var oyüzden ev için planlarımız hep askıda kalıyor.Yoksa odadan biri kesinlikle şark odası düşünüyorum.Evinde sağlıcakla mutlulukla otur canım iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda evime kavuşurum:)
 
Geri
Üst