LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Aralık 2010 #731 Pasicim resim biraz küçükmüş, ama atıyorum bi tane yine tutar belki 😀Uşak..
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Aralık 2010 #732 Hayır canım bilemedin bu sefer özellikle çok zor seçtim resmi hemen bilemeyin replerim bana kalsın diye
Hayır canım bilemedin bu sefer özellikle çok zor seçtim resmi hemen bilemeyin replerim bana kalsın diye
megara Yeni Üye Üye 8 Aralık 2010 #735 bencede baya zor bir seçim olmuş.burası kırşehir olsun ya noluuur😀
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 8 Aralık 2010 #736 PaSikA gozlerime inanamiyorum canim yaaaa Guzel Izmir in guzel Tire ilcesi😀 Kocam beni goturmustu tanistigimizda😀 Repimi isterim
PaSikA gozlerime inanamiyorum canim yaaaa Guzel Izmir in guzel Tire ilcesi😀 Kocam beni goturmustu tanistigimizda😀 Repimi isterim
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 8 Aralık 2010 #737 *GizemLi Kıs*' Alıntı: bolu Genişletmek için tıkla ... Guzelim sen Izmirli degilmisin yaaa... Nerden cikti Bolu?😀
*GizemLi Kıs*' Alıntı: bolu Genişletmek için tıkla ... Guzelim sen Izmirli degilmisin yaaa... Nerden cikti Bolu?😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 8 Aralık 2010 #738 LaLe_' Alıntı: PaSikA gozlerime inanamiyorum canim yaaaa Guzel Izmir in guzel Tire ilcesi😀 Kocam beni goturmustu tanistigimizda😀 Repimi isterim Genişletmek için tıkla ... ay laleeeeeeeeeee yeterrrrrrrrr
LaLe_' Alıntı: PaSikA gozlerime inanamiyorum canim yaaaa Guzel Izmir in guzel Tire ilcesi😀 Kocam beni goturmustu tanistigimizda😀 Repimi isterim Genişletmek için tıkla ... ay laleeeeeeeeeee yeterrrrrrrrr
LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Aralık 2010 #739 Eeee sanırsam Lale bildi yine, kız Lale Türkiyede gezmediğin yer kalmamış seninde hııııı 😀 Dişi Evliye Çelebi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eeee sanırsam Lale bildi yine, kız Lale Türkiyede gezmediğin yer kalmamış seninde hııııı 😀 Dişi Evliye Çelebi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii