ormangülü Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #1 Selam.. Sitenizi gördüm, gezdim ve begendim. Beni de melekler mekanina kabul eder misiniz?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Mart 2009 #4 Cevap: Selam.. aramıza hoşgeldinnn iii forumlar...güzel arkadaşlıklar...
ormangülü Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #5 Cevap: Selam.. Tesekkürler arkadaslar..Benim de dilegim birlikte hos vakit gecirmek; hele bir buraya isinayim....
Cevap: Selam.. Tesekkürler arkadaslar..Benim de dilegim birlikte hos vakit gecirmek; hele bir buraya isinayim....
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #6 Cevap: Selam.. hosgeldin sefa getirdin tatlı cici cici forumlar dilerim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Mart 2009 #7 Cevap: Selam.. Hoş geldin melek keyifli sohbetler diliyorum🙂
fırtına Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #8 Cevap: Selam.. 😱yy: hoşgeldin canım bizler sevgi doluyuz diye demiyorum ama çok menun kalırsın aile gibiyiz artık sende bi üyesisin bu geniş ailenin 🙂
Cevap: Selam.. 😱yy: hoşgeldin canım bizler sevgi doluyuz diye demiyorum ama çok menun kalırsın aile gibiyiz artık sende bi üyesisin bu geniş ailenin 🙂
ormangülü Yeni Üye Üye 7 Mart 2009 #9 Sagolun arkadaslar, gercekten hepiniz melek gibisiniz, misafir peversiniz. Aranizda hic yabancilik cekmiyecegim anlasilan. Tekrar tesekkürler...
Sagolun arkadaslar, gercekten hepiniz melek gibisiniz, misafir peversiniz. Aranizda hic yabancilik cekmiyecegim anlasilan. Tekrar tesekkürler...