selamm acilll cevaplarınızı beklıorm :(((

melis.d

Yeni Üye
Üye
selamm acilll cevaplarınızı beklıorm :(((
nişanlım askerden tatıle geldı ve o gemeden 12 gün önce dogum kontrol hapına basladım .. gelmeden 3 gün önce hapı kullanmayı unuttum erstesı gun normal 1 tane hap attım devam ettım 5 gün boyunca bırlesme oldu bızde korunmadık .. 2 tane hhapımı kaybettım ... 2 gun önce gıttı ve 1 tane hapım kaldı ... kaygılanamm gereken bır durum varmı ???:ah:
 
Melis, kullandığın hapın prospektüsünden yardım alabilirsin. Sana vereceğim bilgiyle yanlış yönlendirmek istemem.
 
meliscimmm doğum kontrol hapı kullanırkende hamile kalınabilir hiç bir korunma yöntemi buna engel değildir aslında. hamile kalmak okadar koaly değil ama bu her insanda da farklıdır ben zor hamile kalabilirim ama sen hemen hamile kalabilirsin yani bu kişden kişiye değişir... ilişki sırasında eğer nişanlın içine boşaldıysa hamilelik söz konusu olabilir bunun için adet gününü beklemelisin ama stres yapma çünkü stres yaptığındada adetin gecikebilir sadece adetini bekle bu arada adetine ne kadar var ?
 
Melis prospektüsüne bak, orda hap unutman durumunda ne yapman gerektiği yazılı ve eğer sen yapman gerekeni yapmadıysan, iş biraz karışır.
Üstelik unuttuğun hapı hatırladığın anda da içmen lazımdı..
 
Tamam ertesi gün hatırladın ve içtin. Peki prospektüste hangi haftada unuttuğunda ek bir yöntem uygulaman gerekip gerekmediği konusunda bir bilgi yok mu?
Artı hapı içmeye reglin 5.günü başlamak gerek sen böyle yaptın mı?
 
ılk kez kullanan bırı reglının ılk günü en gec 5. günü baslaması gerekıormus ama bu konuda cahıl kaldım bıraz galıba ve 6. gün basladım .. yok görmedım orayı .. bulamadım
 
Geri
Üst