Selülit Tedavisinde En Yeni Teknoloji : Endermolab!..

T

TİTAN

Forum Okuru
Selülit Tedavisinde En Yeni Teknoloji : Endermolab!..
selülit tedavisi, son teknoloji, endermolab, tedavi yöntemleri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

endermolab-308.jpg


Sevgili melekler,
Hepimizin korkulu rüyası olan selülitler çok çeşitli yöntemlerle tedavi edilebiliyorlar.Şimdi size bahsedeceğimiz yöntemse son teknoloji ürünü..Endermolab yöntemi..

Endermolab, en yeni LPG teknolojisi. Lipomasaj tekniğiyle incelme, sıkılaştırma, şekillendirme, selülit giderme, pürüzsüzleştirme sağlıyor. İşleme başlanmadan önce bel, basen, bacak gibi tüm vücut ölçüleriniz alınıyor. Daha sonra size sadece yüz, eller ve ayakları dışarıda bırakan ve tüm vücudu saran ince kumaştan bir tulum veriliyor. Bu tulumu giydikten sonra önce sırtüstü, sonra yüzüstü uzanıyorsunuz ve makine yağ fazlalığı olan bölgelerinizi belirliyor. Bu sırada uzman, sorunlu bölgelerinize LPG aletini tutuyor. Bu işlem sporla kombinlenerek uygulanıyor. Yani Endermolab uygulamasından sonra kişisel eğitmen eşliğinde spor yapıyorsunuz.
45 dakika süren spor sırasında önce 15 dakika tempolu yürüyüş yapılıyor. Sonra Powerplate aletinde eğitmenin yönlendirmesiyle sorunlu bölgelerinize yönelik olarak 10-15 dakikalık bir uygulama yapılıyor. Sonra sıra bacak ve kol kaslarının çalıştırılmasına ve esnemeye geliyor.
Her seans 40 dakika, ardından yapılan spor ise 45 dakika sürüyor. Üç seans sonrasında gözle görülür bir incelme oluşuyor. Bu sırada yediklerinize ve hayat tarzınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Her kür haftada iki gün, toplamda sekiz seanstan oluşuyor. Yani bir ayda bir kür bitiyor. Sekiz seans sonunda gözle görülebilir bir değişikliği fark edebilirsiniz.
İşlemde masaj yapılıyormuş gibi hissedilen işlem sırasında, yağ oranının arttığı, ödem ve selülitin yoğunlaştığı bölgelerde hafif acı hissi oluyor.
 
çok yöntem denedim pek de fayda göremedim. birkaç seanstır gidiyorum bu yeni lpg ye. bu kadar çabuk fayda edeceğini sanmıyordum. bu sefer selülitlerden kurtulacağım sanırım. :)
 
Bende uygulatmayı düşünüyorum ya bu yeni nesil lpg'yi, gerçekten işe yarayan bir cihazmış. Selülit ve bölgesel zayıflamada en etkili yöntem bu diyorlar. Ünlüler falanda bu cihazla zayıflıyormuş zaten. Yoksa o kadar kısa sürede nasıl zayıflasınlar ki ?
 
ya walla yeni doğum yapmış biriyseniz ve aynen bnm gibi bir türlü o kilolarınızdan kurtulamamış biriyseniz, mutlaka deneyin. Ben de yarattığı farkı görenler şoka giriyor:)
 
Geri
Üst