Selülitlerden Sonsuza Dek Kurtaran Tedavi !

T

TİTAN

Forum Okuru
Selülitlerden Sonsuza Dek Kurtaran Tedavi !
selülite kesin çözüm
selülite son


Selülit sorunu artık canınıza tak mı dedirtti melekler ? Eğer maddi sıkıntınız ve seyahat engeliniz yoksa size selülite kesin çözüm vadeden bir tedaviyi önerebiliriz. Artık selülitlerle savaş vermeyeceksiniz çünkü şu saatten itibaren onlardan kurtulmak üzere bir adım atacksınız. Meraklandırmadan hemen haberimizi verelim :)


selulit-3c6.jpg



ABD ve İngiltere'de son zamanlarda trend olan bir selülit tedavisi, kadınlarda portakal kabuğu şeklindeki cilt görünümünü ömür boyu bitiriyor. Tedaviden 3 ay içinde kalıcı sonuç alınabiliyor.

ABD’nin ilk “Gıda ve İlaç Dairesi” (FDA) onaylı kalıcı selülit tedavisinde, lazerle yakma tekniği kullanılıyor.

Deri altındaki yağların birbirine tutunarak girintili çıkıntılı bir görüntü oluşturmasını sağlayan lifler lazerle yakılıyor. Daha sonra deri altı düzleştirilerek pürüzsüz hale getiriliyor. Koparılan lifler, bir daha aynı bölgede dağınık bir yağ birikintisi oluşturmayacağı için selülit derdi de son buluyor.

BEDELİ 11 BİN DOLARI BULUYOR

Sadece lokal anesteziyle yapılan işlem, bir dosya kağıdı genişliğindeki bölge için 7 bin dolara (12 bin 600 TL) mal oluyor. Kalıcı sonucu üç ay içinde verdiği söylenen operasyonun bedeli, 11 bin dolara (19 bin 700 TL) kadar çıkabiliyor.
 
Geri
Üst