Semiramis Intercontinental Otel Kahire

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Semiramis Intercontinental Otel Kahire
Semiramis Intercontinental Otel; 28 katlı olan otel toplamda 827 odaya sahiptir. Bu odalardan, 79 tanesi süit oda, 254 tanesi tek kişilik oda, 363 tanesi çift kişilik, 131 tanesi ise sigara içilmeyen oda şeklinde ayrılmıştır.

Oda Özellikleri:
Odaların içersinde her türlü konfor düşünülmüş olup içersinde; Televizyon, mini bar, uydu ve kablolu yayın, kablosuz internet bağlantısı, çay kahve makinesi, duman ve yangın alarmları, küvet, tuvalet, banyo, saç kurutma makinesi ve banyoda telefon bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Otel içersinde misafirlerin yararlanabilecekleri hizmetler arasında; Kasa, 24 saat oda servisi, dergi stantları, internet, kuru temizleme, çamaşırhane, hediye mağazaları, bebek bakıcısı, doktor ve otopark hizmetleri verilemektedir.

Spor & Eğlence: Semiramis Intercontinental Otel müşterileri boş zamanlarını değerlendirmek için; Havuz, çocuk havuzu, sauna-masaj, jakuzi, jimnastik salonu, fitness merkezi, aerobik, gibi aktivitelerle zaman geçirebilirler.

Yeme & İçme: Semiramis Intercontinental Otel bünyesinde yerel ve dünya yemeklerinden seçenekler bulabileceğiniz 8 tane restaurant bulunmakta olup bunun dışında, havuz bar, lobi bar, kafeterya, pastane seçenekleriyle de güzel aperatifler sunmaktadır.

Lokasyon: Semiramis Intercontinental Otel; Havaalanına 16 km, Tren istasyonuna ise 7 km mesafededir.

semiramis-otel1.jpg
semiramis-otel2.jpg
 
Geri
Üst