kar_tanesi Yeni Üye Üye 17 Mart 2009 #121 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et kurabişinin benzini bitti gelirken onun yerine ben geldim benden sonra kapiş gelir
Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et kurabişinin benzini bitti gelirken onun yerine ben geldim benden sonra kapiş gelir
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #122 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et hayır geldi bende sonra kesin kapiş :kapiş: gelir
kaprisli Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #123 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et evet ben geldim:kapiş:😀 benden sonra da esra gelirr😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Mart 2009 #124 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et dettt carizma gelir benden sonra kapis gelir yine kanimca😀
Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et dettt carizma gelir benden sonra kapis gelir yine kanimca😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #125 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et yok canumm ben gelirim benden sonra pasi adminim gelirr
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #126 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et senimi kırcam geldim bile 😀 benden sonra meçhul gelir😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Mart 2009 #127 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et rüyanda gör😀 kapis gelir
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Mart 2009 #128 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et heeee geldimm😀 benden sonra da pasi gelir
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Mart 2009 #129 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et pasi de kimmis :ciks: simdi pasi gelebilir ama😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Mart 2009 #130 Cevap: Senden sonra yazanın ismini tahmin et ben geldim😀 benden sonra carizma gelir