juju Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #401 süpriz ben geldim canım benle idare et artık benden sonra gelsin hadi tugcanda
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2010 #402 🙂 cıx onun yerine ben geldim olmazmı ?? benden sonrada gelse gelsee kim gelir... belkim tugcan gelir 🙂
🙂 cıx onun yerine ben geldim olmazmı ?? benden sonrada gelse gelsee kim gelir... belkim tugcan gelir 🙂
Dişeps Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #403 yaa tuğcanmış demek tuğcanla beni aldatıyordun şıraankk....benden sooonra cadı gelir...belkide gelmez cadııı gelsene şekerim
yaa tuğcanmış demek tuğcanla beni aldatıyordun şıraankk....benden sooonra cadı gelir...belkide gelmez cadııı gelsene şekerim
juju Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #404 cadının işi varmış ben geldim olmazmı? benden sonra pelinim gelsin
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Mayıs 2010 #406 olmadı gelmedi.. ama belki bendn sonra gelir.... pelinim...
Dişeps Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #408 ben missangelim:fati:benden sooonra ııııı...rüyam adminim gelsin gelse keşke gelirmi
PeLiNiM Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #409 geç kalmışım ama gene de geldim olur mu? benden kelliiiiiiiiiiiii jujum gelsinn
juju Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #410 kalbin çok temizmiş jujun burda pelinim bildin benden sonra tuğcan gelsin............