AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #301 cıxx ben geldimm ben geldimm... 😀 ama benden sonraaa özlemimsin gelebilirrr.... 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #305 Ahh canım çok çağırmışsınız geldim bende 🙂 Benden sonra Şikerim gelebilir...
orkide Aktif Üye Üye 6 Ağustos 2009 #306 yok yaw ben geldim iyikide geldim benden sonra hımmmmmmm pelin gelir
PeLiNiM Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #307 Geldim orkidee yettimmmm Benden sonra Yüsra gelsin Gelebilirse tabii
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #308 cıxx o gelemedi ondan oncee ben geldimm... 😀 benden sonraa oslemimsin gelsinn osledim şekeriiiii..
orkide Aktif Üye Üye 6 Ağustos 2009 #309 oda yok ben varımmm yaaa benden sonra yusra dicem zavallım dubleler yuzundan gelemiyo ozmn hayalim gelsin gııı
oda yok ben varımmm yaaa benden sonra yusra dicem zavallım dubleler yuzundan gelemiyo ozmn hayalim gelsin gııı
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Ağustos 2009 #310 cıxx odaa gokkk onun yerine gene ben ben ben ben geldiiii.. olmasmı ben deldim yaa.. benden sonraaa gelsin gelsinnnnn hayal gelsiinn... hayallll !!!!
cıxx odaa gokkk onun yerine gene ben ben ben ben geldiiii.. olmasmı ben deldim yaa.. benden sonraaa gelsin gelsinnnnn hayal gelsiinn... hayallll !!!!