AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Ekim 2009 #361 O kiim yaa ben deldim benden sonrada gelsin gelsinn bilmem ki kim gelir... !!! mmmm benden sonra gelsee gelsee pelinsu gelir...
O kiim yaa ben deldim benden sonrada gelsin gelsinn bilmem ki kim gelir... !!! mmmm benden sonra gelsee gelsee pelinsu gelir...
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Ekim 2009 #362 Hayırrr 🙂 aSqimSin geldi 🙂 benden sonraaaa Aussie-Angel gelsin 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Ekim 2009 #363 Aman canım sen cağırındaa ben gelmem miiii 😀 ayy geldim iştee cancazımmmm muwahh.. benden sonrada gelse gelsee kim gelir.. mmm pasika gelsin gelmezsee 😀 sorarım ona 😀
Aman canım sen cağırındaa ben gelmem miiii 😀 ayy geldim iştee cancazımmmm muwahh.. benden sonrada gelse gelsee kim gelir.. mmm pasika gelsin gelmezsee 😀 sorarım ona 😀
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ekim 2009 #365 sen davet edersin de gelmem mi ablam gı orkidee sıra sende gel kuzum lilililililili
orkide Aktif Üye Üye 16 Ekim 2009 #366 anammmmmmmmmmmmm bukadar ısrara dayanamadım çıktım gece demedim karanlı demedim azm ettim geldim yafrim lililililililililililili benden sonrada gelse gelse gül gelir lililililil
anammmmmmmmmmmmm bukadar ısrara dayanamadım çıktım gece demedim karanlı demedim azm ettim geldim yafrim lililililililililililili benden sonrada gelse gelse gül gelir lililililil
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Ekim 2009 #367 hıhh o daha uyanamadı ben geldimm 😀 :seker: benden sonrada gelse gelsee pelinim gelir.. gel bacım senin için ozel soba kuracagım..
hıhh o daha uyanamadı ben geldimm 😀 :seker: benden sonrada gelse gelsee pelinim gelir.. gel bacım senin için ozel soba kuracagım..
Gül Hanım Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #368 ben geldim canım benden sonrada kim gelir bilin bakalım aussie- angel yani gülten gelir
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #370 Olmadı ben geldim bndn sonra bilemeyom ama datlu biri gelir bence:d