suCre Daimi Üye Üye 20 Ocak 2011 #491 Üzgünüm balımm ben geldim 😀 Benden sonra gısss kelebeğim sana dimmm ne dimm gel dimm çabuk kanatlarını yolarım bak😀
Üzgünüm balımm ben geldim 😀 Benden sonra gısss kelebeğim sana dimmm ne dimm gel dimm çabuk kanatlarını yolarım bak😀
HaYaL Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #493 İçime mi doğdu acep bilmiyorum ki 😀 geldim balım geldim. Benden sonra Rüyam bebeğim gelsin.😀
M Misafir Forum Okuru 21 Ocak 2011 #494 HaYaL' Alıntı: İçime mi doğdu acep bilmiyorum ki 😀 geldim balım geldim. Benden sonra Rüyam bebeğim gelsin.😀 Genişletmek için tıkla ... İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım Benden sonra kim gelsin hmmm 😀 Cemoş gelsin
HaYaL' Alıntı: İçime mi doğdu acep bilmiyorum ki 😀 geldim balım geldim. Benden sonra Rüyam bebeğim gelsin.😀 Genişletmek için tıkla ... İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım Benden sonra kim gelsin hmmm 😀 Cemoş gelsin
juju Yeni Üye Üye 21 Ocak 2011 #495 bennnnnn geldim canım neyse benle idare et artık benden sonra sucrem gelsin
suCre Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #496 Geldim canım sen çağır yeterki gelmemmi😀 Benden sonra jujumm sen gell..
juju Yeni Üye Üye 21 Ocak 2011 #497 jujumm dersin de ben gelmem mi canım benden sonra sudemmmmm gelsin
suCre Daimi Üye Üye 16 Şubat 2011 #499 Yok balımm ben geldim .. Benden sonra Reframm gelsin tizz gel sesime bakem...
RefRa Daimi Üye Üye 16 Şubat 2011 #500 Geldim ablam geldim 🙂🙂 hemde koşa koşa 🙂 Benden sonra da gamzelim gelsin 🙂