Seni Hayata Tutunmak Gibi Seviyorum!

kaprisli

Yeni Üye
Üye
Seni Hayata Tutunmak Gibi Seviyorum!
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Yokluğunun bittiği yerde hayat başlıyor. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Ağlıyorum yeni doğmuş gibi, seni kaybetmiş gibi. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Geçmişi hayal gibi gelen bir ömürde,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]geleceği hayal etmeden, bu nostalji neden? [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Işık gördüğün yer tünelin dibi.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Tünel hayatsa eğer, seni bulamamamın sebebi bu karanlık mı? [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Karanlığa gözlerim alışmadı nedense, karanlığa alışamadım. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Aydınlık heyecan vermiyor aslında, karanlığı görmeden.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Karanlık korkutsun hepimizi. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Anlıyorum nehirlerin yer altından çıkarken heyecanını, ışığa kavuşmasının. [/FONT]

[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Bakışlarını yakalamak için çabalar gösteriyorum,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]gizemli, tutkusuz ve tutkun bakışlarını. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Yollarımı eşkıya kesiyor, çarpışıyorum,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]kimin gözleriyse önümde duran seni almacasına [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Çünkü nazarın nazarımda aydınlığın yol göstericisidir,[/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]ne kadar uzak olsan da sen getireceksin yarını..[/FONT]

[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Seni üzmek bindiğim dalı kesmek gibi bir şey, bindiğim dal yüreğindeyse eğer [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]Yerine koyacak bir değerin olmadığı hataları yapmamayı bilmeli diyorum [/FONT]
[FONT=Times New Roman, adobe-times, Times]O yüzden sevgilim, seni hayata tutunmak gibi seviyorum... [/FONT]

alıntı

Geri