SENSIZLIKLE uyanacagim

CaRiZmA

Vip Melek
Üye
SENSIZLIKLE uyanacagim
[FONT=&quot]Bu gece[/FONT][FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot]düşünmeyeceğim. [/FONT][FONT=&quot]

Rüyalarıma[/FONT]
[FONT=&quot] SENİ[/FONT][FONT=&quot] sokmayacağım. [/FONT][FONT=&quot]

Yıldızlara bakıp [/FONT]
[FONT=&quot]SENİN[/FONT][FONT=&quot] güzelliğini ve [/FONT][FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot] ne kadar özlediğimi anlatmayacağım. sayıklamayacağım.[/FONT][FONT=&quot]
Uzanıp yatağıma saatlerce [/FONT]
[FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot] SENİN[/FONT][FONT=&quot] sevdiğin şarkıları bu gece dinlemeyeceğim.
[/FONT]
[FONT=&quot]SEN[/FONT][FONT=&quot] olmayacaksın karanlık odamda. [/FONT][FONT=&quot]SENİN [/FONT][FONT=&quot]hatıralarını görmeyeceğim bir yere kaldıracağım resimlerini saklayacağım. Başucumdan kaldıracağım[/FONT][FONT=&quot]SENİN [/FONT][FONT=&quot]atkını. Bu gece[/FONT][FONT=&quot]SENLİ[/FONT][FONT=&quot] hiçbir şey olmayacak yakınımda. Yazılarımda [/FONT][FONT=&quot]SEN [/FONT][FONT=&quot]olmayacaksın bu gece.[/FONT][FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot] anlatmayacağım satır aralarında. [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot]yazmayacağım aşk kelimesinin yerine. [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]SEN[/FONT][FONT=&quot] olmayacaksın uykumu kaçıran.
Olmayacaksın diyorum da yine
[/FONT]
[FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot] yazıyorum yine [/FONT][FONT=&quot]SEN[/FONT][FONT=&quot] le başlayıp [/FONT][FONT=&quot]SEN[/FONT][FONT=&quot]ile bitiyor her cümle. Yine[/FONT][FONT=&quot]SENİN[/FONT][FONT=&quot] sevdiğin müzik çalıyor fonda. Yine [/FONT][FONT=&quot]SEN[/FONT][FONT=&quot]kaçırıyorsun uykumu. [/FONT][FONT=&quot]

Yine yıldızlara bakıp [/FONT]
[FONT=&quot]SENİN[/FONT][FONT=&quot] gözlerini düşünüyorum. [/FONT][FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot]atamıyorum yine içimden. [/FONT][FONT=&quot]

Ne yapsam da kurtulsam ki [/FONT]
[FONT=&quot]SENDEN[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]

Yok yok ben bir şey yazmayım en iyisi ne zaman kalemi alsam elime [/FONT]
[FONT=&quot]SENİ[/FONT][FONT=&quot]yazıyorum çünkü. [/FONT][FONT=&quot]

Ben en iyisi soğuk yatağıma döneyim zaten sabah olmak üzere. Teslim edeyim yorgun gözlerimi uykuya. [/FONT]
[FONT=&quot]SENi[/FONT][FONT=&quot] düşünmemeye çalışayım..
Ne kadar uğraşsamda biliyorum yine [/FONT]
[FONT=&quot]SENLİ[/FONT][FONT=&quot] rüyalarla uyuyup yine sabah
[/FONT]
[FONT=&quot]SENSİZLİKLE[/FONT][FONT=&quot] uyanacağım..[/FONT]
[FONT=&quot]

verliebt.com
[/FONT]

Son düzenleme:
Geri