/SeVGiLi GüNLüK...\

sewgili günlük kendimi çoq yalnız hissediorum en yakın arkadaşım mersine gitti.sewgilimde beni yalnız bırakmıcaına söz vermişti ama o da gitti kafa dağıtmaya çoq yalnızım ne gündüzler ne geceler geçmek bilmio kendimi eve hapsettim ne kimseyi göresim nede konuşasım war çoq ösledim onları :((
 
merhaba sevgili günlük şu an işteyim ve yarın yarım gün bide 4 gün tatil olucağı için çok mutluyum kızımla daha çok vakit geçiricem bu harika bişey
 
sewgili günlük herşey ters gidio bugünlerde...niye hep böyle olmak zorunda niye herşey güzelken birdenbire üzerime kara bulutlar çöküo anlamıyorum:( nişanlımı da çok özledim bu arada..
 
sewgii günlük.. ben dün gece O'na çok kızdım.. ama bu kızgınığımı ona bi türlü belli edemedim.. edemiyorum.. napıo ne edio kalbimi tekrar çalıwerio pisssssssss :S çok kızgınım ama içimden.. BURDAN ONA SESLENİYORUM!!!

BİLİYORUM Kİ BUNU OKUCAKSIN.. AÇICAKSIN WE NERDE NABMIŞIM BAKICAKSIN.. UYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ GECENİN O SAATİNDE NE İŞİN WAR SENİN TAKSİMLERDE..!! :mad: HALA DERDİMİ ANLAMIOSUN.. BENİM SEWGİİM GECENİN O SAATİNDE DIŞARI ÇIKAMAZ KARDEŞİM.. BAŞI BOŞ DEĞİL,SAĞDA SOLDA KIZ PEŞİNDE DE KOŞMUO,SERSERİ DE DEĞİL.. NE OZAAMAN.. ÇORBA BU TARAFTA DA İÇİLİO.. :mad:
 
Geri
Üst