Sevgili miyiz sizce ?

M

Mekansız41

Forum Okuru
Sevgili miyiz sizce ?
Kız arkadaşımla yaklaşık 15 aydır birlikteyiz ve ben hala aşıkmıyım seviyormuyum bilmiyorum bu süre içinde 3 kere tatile çıktık ve toplamda 12-13 kere anca buluşabildik ayrı ayrı şehirlerde oturuyoruz birbirimize karşı sorumluluklarımız var ancak birbirimizden sogukluğumuzda var yan yanayken aynı evdeyken problem yok herşey güzel ama uzaktayken sanki ikimizde başkalarını arıyoruz bana dert ortağı olabilecek arkadaslar varmı ne yapmam gerekiyor sizce ?
 
Merhaba ;

Bu durumu bizlerle paylaşmaya yeltenmeniz aslında aradığınız sorunun cevabını veriyor.Sevdiğinizden bile emin değilsiniz ki buda Bir şeylerin bittiği gösteriyor.Kız arkadaşınızı daha fazla ümitlendirmeden ilişkinizi noktalamanızı öneriyorum.
 
Bu durumda kesinlikle ilişki bitmeli .Çünkü senin için hisler bitmiş. Eğer gerçekten çok sevseydin, mesafeler engel olmazdı, sevebilirdin her şeye rağmen. Budurumda karşıyı da üzmeden ayrılmak ve bir daha tam anlamıyla hislerindne emin olmadan bu işlere girişmemek gerkeir. Zira karşı taraf gerçekten seviyor deer veriyor olabilir.
 
Geri
Üst