Sevgilime hediye alacağım önerilerinize ihtiyacım var

  • Konbuyu başlatan gülizar&kenan
  • Başlangıç tarihi
G

gülizar&kenan

Forum Okuru
Sevgilime hediye alacağım önerilerinize ihtiyacım var

Erkek sevgiliye hediye yorumlar melek kadınlar kulubü erkek sevgiliye hediye forum'da.​

Arkadaşlar sevgilime hediye almak istiyorum neler alabilirim? Ona değişik güzel beğenebileceği bir hediye almak istiyorum. O bana neler alıyor neler altta kalmamam lazım ne alayım sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var. Bu konuda tecrübeli olan bayanlar bana yardımcı olun. Erkek sevgiliye hediye ne alabilirim? Uzun süredir düşünüyorum farklı bir şey bulamadım.
 
Merhaba
Bak seni direkt olarak trendyol erkekler için hediye sayfasına yönlendireyim dilersen. Trendyol sayfasında erkeklere özel hediye seçenekleri koymuşlar. Sporu sevenler için, teknoloji tutkunu erkekler için ya da kişisel bakımına önem veren erkeklere ya da stiline uygun birçok seçeneği bir arada bulabileceksin. Özellikle erkeklere çok seçenek bulunamadığı için zor seçim yaparız ama trendyoldan kolayca hediye bulabilirsin sevdiğine. Yine çiçek sepeti sayfasından da değişik hediyeler bulabilirsin. Çiçek sepeti son zamanlarda çok farklı ilginç hediye seçenekleri sunmuş.

Dilersen erkek arkadaşının burcuna göre de hediye seçeneklerine bakabilirsin hemen aşağıdaki linkten bu seçenekleri bulabilirsin. ''Sevgiliye burcuna göre hediye'' aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 
Paran var ise hayatım şimdi kara borsa olan fiyat aralığı 7-12 bin arasında değişen ( tabi paran var ise hemen kızma ) Playstation 5 yani namı diğer PS5 alabilirsin :D:D
 
Geri
Üst