Sevgilimle arkadan ilişkiye girdim sildim hamile olabilir miyim ?

C

Ceren yılmaz

Forum Okuru
Sevgilimle arkadan ilişkiye girdim sildim hamile olabilir miyim ?
Merhaba ben Mayıs ayında sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ama vajinaya aktı mi bilmiyorum hemen ayağa kalktım peçete ile sildim ama adetin 2 gün gecikti hamile Kalır miyim çok korkuyorum
 
Selamlar Ceren,

Bu kadar basit şekilde hamilelik olabileceğini düşünmüyorum ama lütfen dikkat ediniz. İlişkilerde kondom kullanabilirsiniz. Bu arada mayıs ayında yaptığınız ilişkiyi temmuz ayının sonunda soruyorsunuz. Korkmayın hamile değilsiniz. Eğer olsaydınız mutlaka bilirdiniz. Korkulacak birşey yok.
 
Merhaba bu tür soruları sıklıkla almaktayız. Bahsettiğiniz şekilde bir birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Gebelik tek koşulda olabilr,sperm vajina içine sızma yaparsa. Ayrıca verdiğiniz tarihe görede gebelik söz konusu olsa çoktan belirtileriniz başlamış, karnınız da çıkmış olurdu.. Kısaca gebe değilsiniz.
 
Bende sevgilimle ters ilişkiye girdim adetimin üçüncü günüydü hamile kalırmıyım öne gidip gitmediğini bilmiyorum
 
Ters ilişki ile hamile kalma ihtimaliniz yok işin garip tarafı öne girip girmediğini siz nasıl hatırlamazsınız nasıl bilmezsiniz aklım almıyor ?
 
nişanlımla ters ilişkim oldu 1 hafta sonra adet oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürer hamilelik olabiilirmi
 
Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. + Mensiniz gerçekleşmiş + Mensin 2-3 gün sürmesi normaldir. Gebelik şüphenizi atmak için gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Selamlar,

Anüs sindirim sisteminin bir parçasıdır. Bu sistem kişinin ağzında başlar ve anüs ile sona erer. Üreme sistemi ve sindirim sistemi birbirine bağlı olmadığından, anüsün içine giren sperm, üreme sisteminde bir yumurta hücresine ulaşmak için vücuda girerek yüzemez. Ejakülatın anüs dışına sızdırması ve vajinaya girmesi durumunda hamile kalmak mümkündür; veya ejeküle edilen meni vajinanın yakınında bulunuyorsa ve semen vajinal açıklığın derinine doğru ilerliyorsa gebelik oluşabilir.Anal ilişki eyleminin hamileliği sağlayamayacağını bilmek önemlidir . Fakat hamile kalabileceğiniz birkaç durum vardır. Anüs ve vajinanın birbirine çok yakın olduğuna dikkat etmek önemlidir , bu nedenle semenin çok spesifik koşullar altında vajina yoluna girmesi mümkündür.Kolon ve vajinal kanal birbirine bağlı değildir. Vajinal kanala bağlantı olmadan, anal ilişkiyle hamile kalmak imkansızdır.
 
Geri
Üst