İşte değerin normale dönerse bu septomlarda ortadan kalkar.
Size bişey sora bilirmiyimHayır hayatım her okuduğuna inanma lütfen bu senin dediğin olmaz. Sıkıntı yok hamile değilsin.
sadmin nasılsın canım çoktan görüşmedikSorabilirsin izin almana gerek yok konuya yaz görünce cevaplandırırız.
sadmin nasılsın canım çoktan görüşmedik
Sen ne edisen eyiseeen 
iyiyim çok şükür geçmiş olsunVallahi kocişim kaplıcaya götürmüştü bizi iki numaranın da ameliyatı vardı ne bileyim yerle gök arasındaydık ElhamdülillahSen ne edisen eyiseeen
![]()
Ben bu aynin dördünde bir gün ara ara kanamam oldu sonra kesik kesik oldu sonrada adet bitmeye yakın lekelenme oldu iki günde öyle sonra kesildi bende adet söktürücü dubhaston kullandım ilaç bitti üç gün oldu adet oadi tekrar adet yaparmiSorabilirsin izin almana gerek yok konuya yaz görünce cevaplandırırız.
Normalde ben çok aşırı kanamam olur bir gün ara ara oldu bir iki günde ara ara lekelenme geldi sonra durdu bende yumurtalıklar tam catlamadi galiba diye kullandım sakıncası olurmuAdet söktürücüyü hangi akla hizmet kullanıyorsun adet olduğun halde ? Ara ara kanamaların olabilir neden kendi kafana göre kullanıyorsun anlamıyorum lina