Sevgilinin sevip sevmediği nasıl anlaşılır ?

Uzman SühaN

Administrator
Sevgilinin sevip sevmediği nasıl anlaşılır ?
Beni seviyor , beni sevmiyor ... Cevabı bulmak papatyanın yapraklarını yolmak kadar basit olsaydı keşke . Bir insanın sizi gerçekten sevip sevmediğini bilmenin garantili bir yolu yoktur, ancak sevdiğiniz kişinin aklında ne olduğunu okumak için birkaç işaret vardır. Hoşlandığınız kişinin sizi gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek isterseniz nasıl davrandığını, nasıl konuştuğunu ve birlikte olduğunuzda ne yaptıklarına dikkat etmeniz gerekir. Aşk, her insana göre farklı bir şey ifade eder. Sizde karşınızdakinin ifadelerini gözlemleyerek sizi sevmediğini öğrenebilirsiniz..


sevmek.jpg





Her kadın , erkeğin sevgisinin gerçek olup olmadığını bilmek ister . Cevabı bilmek gelecekteki ilişkilerle ilgili kararlar almak için kritik önem taşır. Çoğumuzun aşkın ne olması gerektiği, neye benzeyeceği ve nasıl hissetmesi gerektiği konusunda fikirleri var. Bu fikirlerde çoğu zaman yanılabiliriz de..Sizi sevip sevmediğini anlamaya çalışırken, söylediklerinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini anlamanız önemlidir . Dikkatle düşünün ve size verdiği övgülere dikkat edin. Seni seviyorum dediğinde, nasıl söylediğini dikkat etmeniz lazım . Bu onun gerçekten nasıl hissettiğini açığa çıkaracaktır. Size olan saygısı tutarsızsa ya da yalnızca dikkatli bir şekilde ortaya çıkarsa, ilişkiniz gelişemez.

Hepimiz eylemlerin kelimelerden daha yüksek sesle konuştuğunu biliyoruz. Sizi gerçekten sevdiğini bilmek için yalnızca davranışını gözlemlemelisiniz.Kişinin sevgisinin ölçüsü her zaman onun sözleri ve davranışında ki tutarlılıktır. Gözler çok şey anlatır. Konuşurken gözlerine odaklanın . Size baktığında, gözleri sakin, kibar ve tatlı görünüyor mu? Gözler sevgiyi sessiz anlatır. Sizinle konuşurken gözlerine odaklanın.

Ne söylediğine dikkat etmenin yanın da , yaptıklarına da dikkat etmek önemlidir. Mesela sizi dinliyor mu? Gerçekten size aşıksa, söylediklerinizi dinlemeye istekli olduğu anlamına gelir.

Aşık olmak, bir başkasına tamamen açık olmak demektir. Onun karşısında özenli değilseniz ve o bu halinizden bile hoşlanıyorsa sizi gerçekten seviyordur. Bu cümleyi biraz açalım. Bir kadın sevdiği erkeğe sürekli bakımlı ve güzel görünmek ister. Fakat şöyle bir sorun var erkeğe sürekli bakımlı görünürseniz isteminiz dışında sizi doğal halde görmesi onu şoke edebilir. Bir çok kadın makyaj yaparak özgüveni sağlamaya çalışıyor. Oysa erkeklerin çoğu doğallıktan yana. Geçen haberlerde bir çif düğün sabahı boşandı diye manşet oldu. Erkek karısını hiç makyajsız görmemiş ve sabah yatakta onu makyajsız görünce hırsız sanmış. Karısı olduğunu anlayıncada boşamış. Bir ekeği büyülemek için edebinizi , kültürünüzü ve zekanızı kullanın . Elbette ki bakımlı olmak güzeldir ama güzellik tek başına bir birlikteliği yürütmez.. Açılımını yaptığımız cümlenin başına gelirsek ; erkek sizi her haliyle kabulleniyorsa onun yanında özgürce her şeyi yapabiliyorsanız onun sizi gerçekten sevdiğine emin olabilirsiniz.( Gerçekten size aşık olan bir erkek yanınızda tamamen doğal davranır , çünkü onu gerçekten o şekilde kabul ettiğinizi bilir. Ve bu durum karşınızdakinin sürekli yanınızda olma isteğini artırır. Size birçok insana göstermediği bir tarafını göstermeye hazırdır.

Erkekler pozitif kadın sever. Zoru problemi görünce kaçar. Karşınızdaki iyi günde kötü günde hep sizinle ise bu size değer verdiği anlamını taşır. Sizinle hüzünleniyorsa probleminize çareler üretiyorsa elinden geleni yapmaya çalışıyorsa evet karşınızda ki sizi gerçekten seviyor demektir.

Aşık olan insanların sevdiği için neler yaptığını biliyormusunuz ? Aşık bir insan karşısındaki mutlu etmeye çalışır. Sevdiğine Sevdiği hoşlandığı süprizler yapar. Günümüzde ki aşklar maalesef maddiyatla şekillensede ( Sevgilisin en hediye beklentisi olanlar , hediyeyi aşkın ölçütü olarak değerlendirenler) beklenti içinde olmayan aşıklar da vardır.


Karşınızda ki kişi size aşıksa yanınızdan ayrılmayı hiç istemez. Mesefeler araya girsede aramalar ve mesajlarla bu boşluğu doldurur. Herkes meşguldür; Hepimizin iş veya okul ya da başka uğraşları vardır. Bir erkek sizi sevdiğinde, size zaman ayırmaya öncelik verir. (Size onun için önemli olduğunu gösterir. O sizinle bir şeyler yapmak isteyecektir. Sadece eğlenceli şeyler değil, günlük yaşam tarzı şeyler. ) Birisinin sizi gerçekten sevdiğinin en net göstergesi, sizi meraklandırmadığıdır.Kafanızda soru işareti bırakmaz. Sürekli ne yaptığı nerde olduğu konusun da sizi bilgilendirir ve bu eylem de siz sormadan gerçekleşir..Bu makaledeki bilgiler değerlendirmeye tabi değildir, birisinin sizi sevip sevmediğini bilmek için bu Nihai Kılavuzdur.
 
Bu konunun özeti ne biliyormusunuz ? Kafanız da soru işareti yoksa sizi gerçekten seviyor demektir. Yani siz sormadan kendi ile ilgili her detayı paylaşması samimi ve güven dolu bir sevginin belgesidir. Bir ilişki kafada çok soru işareti bırakıyorsa karşıdakini meraka sokuyorsa o ilişki geçidir. Bir diğer nokta ise sizi sürekli merak etmesi , problemlerinize çözüm araması sizin için çabalamasıdır.Konuda da anlatıldığı gibi ayrıca kişinin konuşması, konuşurken mimikleri sevgisi hakkın da ip ucu vericektir.
 
Geri
Üst