Sezon trendileri takı modelleri

M

Misafir

Forum Okuru
Sezon trendileri takı modelleri
Sezon trendlerinin, maskülen tarzdan tamamen uzaklaşmasıyla kadınsı unsurlar daha bir ön plana çıkmaya başladı.

Yazın birbirinden canlı renkleri, bu sezon bileziklere yansıdı... Genellikle ahşaptan yapılan bu bilezikler ya tek başlarına ya da bir kaç tanesi birarada kullanılmakta.

Birbirinden göz alıcı bu bilezikler, yaz aylarında plajlarında vazgeçilmezi olacağa benziyor. Başka hiç bir aksesuvar kullanamadan bile şıklığınızı garantileyen bu bilezikler, kullanım kolaylığı açısından büyük olmalarına rağmen oldukça hafif olarak üretilmişler.



Yaz sezonunda canlı renkler klasik çizgiler ve parlak metaryaller takı koleksiyonlarında kullanılan başlıca unsurlardan. Bu cıvıl cıvıl ve gösterişli takılar sıradan bir jean ve beyaz bir tişörtle bile kombine edildiklerinde kıyafetlerin havasını bir anda değiştirerek çok hoş görünmenizi sağlayabilirler.

Yaz aylarının tüm renklerini boncuklara yansıtan tasarımcılar, bu renklerle ortaya büyüleyici kombinasyonlar çıkarıyor. Büyük küçük farklı formlardaki boncukların bir arada kullanıldığı modellerde, renklerde neredeyse sınırlama yok.

Tüm dünyada gümüş takıya olan ilgi her geçen gün artarken, ünlü markalarda farklı tasarımlarla gümüşe hayat vermeye devam ediyor. Şıklığın ve çok renliliğin ön planda olduğu sezonda bayanların çekiciliği bu aksesuvarlarla daha bir vurgulanıyor.

Birde 70'li, 80'li yıllarda gözde olan taçlar, birbirinden farklı modellerle bu sezon yeniden çok moda. Feminen unsurlarla zenginleştirilmiş seçeneklerde, özellikle kurdeleli ve taşlı modeller oldukça revaçta. Kıyafetlerle uyum içinde seçildiğinde bir hayli şık duran taçlar, günlük yaşamdan en şık davetlere kadar hemen hemen her yerde kullanılır oldu.

Rahatlığı ve şıklığı bir arada kullanabileceğiniz taçlarla saçlarınızı açık bırakabilir, örebilir ya da toplayarak kullanabilirsiniz. Saçlarınızı düzeltmeye, hatta taramaya bile zaman bulamadığınız zamanlarda saçınızın arkasını biraz kabartıp bir taç takarak oldukça hoş görünebilir ve günü kurtarabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst