Lamazi Yeni Üye Üye 5 Ekim 2009 #1 Şıkır şıkır saatler.. Saat takmayı severim mutlaka kolumda saatim olmalı diyorsanız her kıyafetinize gidebilecek saat modelleri bunlar hepsi şık ve gözalıcı..
Saat takmayı severim mutlaka kolumda saatim olmalı diyorsanız her kıyafetinize gidebilecek saat modelleri bunlar hepsi şık ve gözalıcı..
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #2 Emeklerine sağlık canımgerçektende hepsi şıkır şıkır .....ama araalarında benim tarzıma uyacak bir kaç tane var.. onlardan biride bu keşke aşkım baksada bu yorumuma ve bana bundan br tane alsa.. hem biileklikk gibi hemde saaat 😀
Emeklerine sağlık canımgerçektende hepsi şıkır şıkır .....ama araalarında benim tarzıma uyacak bir kaç tane var.. onlardan biride bu keşke aşkım baksada bu yorumuma ve bana bundan br tane alsa.. hem biileklikk gibi hemde saaat 😀
mislinay Yeni Üye Üye 5 Ekim 2009 #3 Gerçekten hepsi birbirinden güzel değişik ve şıkır şıkır modellermiş saol canım emeğine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #4 Bk bu çok hoşmuş kaba saatleri seivyorum çok hoşuma gidiyor 😀emeğine sağlık canım🙂
PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 7 Ocak 2010 #8 Canım yaa çok süper modeller bunlar .emeğine sağlık.bittimmm bu saatlere.hele buna bayıldımmm.çok güzel yaaaaaaaa.çok süpermişşşşş.
Canım yaa çok süper modeller bunlar .emeğine sağlık.bittimmm bu saatlere.hele buna bayıldımmm.çok güzel yaaaaaaaa.çok süpermişşşşş.