Şıklığın ve zerafetin kuralları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Şıklığın ve zerafetin kuralları



-Tipiniz ne olursa olsun kıyafetin hoş durması için bedeninize hoş bir kıyafet seçmelisiniz.

-Kalçalarınız büyükse ve üzerinize giyeceğiniz giysiyi içinize sokmayacaksanız ya bunu da alt bölüme giydiğiniz renkten seçmeli veya etek boyunu iyi ayarlamalısınız.
-Bacaklarınızın üst kısmı kalınsa,mini eteği asla seçmemelisiniz. İri göğüslerin yuvarlak ve kapalı yakalardan kaçınmaları gerekiyor. Dekolteyi açacak V yaka kıyafetler size uygun olacaktır. · Uzun çizgiler daha ince gösterir. Uzun bir kolye,önden düğmeli bir ceket veya yakasız bir hırka daha uzun bir çizgi yaratır. Örgü modası geri döndü...rengarenk hırkalar, ceketler, kazaklar hatta etekler bu ilkbahar çok moda. Merserize iplerle örülmüş ajurlu modeller oldukça revaçta.Stil, zeka ve görgüyü bir arada taşıyabilen kadın,zarif ve çekicidir....Hemen de toplum tarafından fark edilirler. Kendinizi keşfedin, İddialı olmayı öğrenin,
Kendinizi sevin ve beğenin (tabi abartmadanJ)
Acaba yerine "yapacağım" kelimesini kullanın
Zamanınızı boşa harcamayin
Hayır demeyi öğrenin , Güçlü ve kendinden emin bir konuşma tarzınız olsun
Modayı size yakışan hatlarıyla takip edin
Boş ve yersiz konuşmayın, Mutlaka çok okuyun ve araştırıcı olun Cildinize bakın, özen gösterin,
Lüksü değil her şeyde kaliteyi arayın Klas kadın birinin onu keşfetmesini, teşvik etmesini yada beğenmesini beklemez. Kendisi aktiftir. Başkalarından övgü beklemek yerine onların övgüsünü hiç zorlanmadan alır..

brookes46.jpg
 
Geri
Üst