Şıklığına düşkün bayanlar sonbahara hazır mısınız?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Şıklığına düşkün bayanlar sonbahara hazır mısınız?



İşte yaz şıklığınızı sonbaharda da sürdürmenizi sağlayacak öneriler..

Parça parça şıklık
Modern dünyanın kadınları özellikle çalışanlar farklı olmayı seviyor. Bu sonbaharda elegant tarzını koruyan iş kadını çeşitli renk ve modellerdeki bluz, etek, body'leri iç içe giyerek kendisine farklı bir hava verecek. Body üzerine giyeceğiniz omuzları düşük bluzları tercih edebilirsiniz.

Geometrik desenler
Geometrik desenler yazdan sonra sonbaharda da etkisini sürdürecek. Sarı renkli body üzerine buna uygun geometrik desenli diz üstü bir elbise giyebilir, pamuklu çoraplarla sonbahara uyarlayabilirsiniz. Elbisenizi gümüş renkli aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Yünün sıcaklığı
Tamamen yün, balıkçı veya kayık yaka füme bir elbise tercih edebilirsiniz. Kayık yaka elbisenizin içine ince ve elbisenizi canlandıracak kırmızı, mor renklerde bir body giyebilirsiniz. Body ile uyumlu ayakkabı ve çanta ile sonbahar şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Koyu mor ve gri
Koyu mor ve sudaki duman gibi füme renkli bir elbise size oldukça havalı gösterebilir. Elbisenizin modeli önü yarım çeket gibi düşmeli, kısa kollu ve hemen diz üzerinde olabilir. İçinize giyeceğiniz füme renkli bodyi cotton füme renkli çorap tamamlayabilir.. Açık gri renkli bir çanta ile daha şık olabilirsiniz.

Geniş paçalı kumaş pantolonlar
Yüksek ve düz belli, geniş kesimli gabardin pantolonlar içinde oldukça hafif hissedebilirsiniz. Pantolonunuzu moda renkteki (sarı, mor, kırmızı) balıkçı ya da yuvarlak yaka bodyle tamamlayabilirsiniz. Yuvarlak yaka kullandığınızda boyununuza kıyafetinizle uyumlu bir fular bağlayabilirsiniz. Ayakkabı olarak yüksek topukları tercih etmenizi öneririz.

Geniş paçalı yün pantolonlar
İşe oldukça hareketli başlamak için yünlü, İspanyol paça pantolonları tercih edebilirsiniz. Pantolonunuza uygun bir bluz seçiminizi gerekirse üzerine kırmızı, turuncu, mor renklerde örgü bir süveter de giyerek tamamlayalirsiniz. Giysinize uyumlu bir palto, yüksek topuklu ayakkabı ve aksesuar seçmeyi de unutmayın.

Tüvit pantolonlar ve tie-bluzlar
Tüvit pantolonlar şıklığınıza şıklık katarken oldukça rahat etmenizi sağlar. Üzerine giyeceğiniz mor renkli tie-bluz (boyundan bağlamalı bluzlar ) ile oldukça çekici görünebilirsiniz. Bunun yanı sıra oldukça sakin görünüm veren tie-bluzunuzu, gri ceket ve düz gri etekle de giyebilirsiniz.

Romantik ve feminen
Bu yıl bluzlardan gözünüzü alamayacak ve onları bırakamayacaksınız. Yeni bluzlar 1980'lerin romantik ve feminen çizgilerinin başarılı bir uyarlaması.. Düz kesimli, balıkçı yaka üzerine boyuna dolanarak bağlanan bluzun altına jean de giyebilirsiniz. Siyah büyük puanlı beyaz gömlekleri de görürseniz kaçırmayın. Düz diz altı eteklerin üzerine kısa kollu, balıkçı yakalı kazakları da tercih edebilirsiniz.
 
Ce: Şıklığına düşkün bayanlar sonbahara hazır mısınız?

bilgiler için saol canım emeğine sağlık :)
 
Geri
Üst