Silver mor renkli şampuan nedir ne işe yarar ?

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Silver mor renkli şampuan nedir ne işe yarar ?
Merhaba hanımlar . Saç bakımı bizler için çok önemli . Saç sağlığını korumak için her türlü gerekli bakımı yapmalıyız. Malum sürekli boyanan, maşalanan fönlenen saçlar zamanla yıpranıyor. Saç sağlığını korumak için bir çok bakım önerileri yer alsa da çoğu işe yaramıyor. Ben kendimce evde yaptığım uygulamalarla saç sağlığımı korumaya çalışıyorum. Neyse konumuz saç sağlığı değil sadece yeri gelmişken değinmek istedim. Konumuz silver mor renkli şampuan . Bu şampuanı bir çoğunuz özel kuaförlerde görmüşsünüzdür. Her müşteriye uygulanmıyor :D Geçenlerde saçımı boyattım. Önceki saç rengim röfleydi fakat altta kızıllıklar vardı. Kuaförüm yeni saç rengimi uyguladıktan sonra silver mor şampuanla saçımı yıkadı . Herkese bu işlemi yapmayız diyede vurguladı :D ( Müşteri çekme ayağı ) Neyse şampuanın ne gibi bir özelliği varki diye sordum. Saçtaki kızıllıkları alıyormuş. Bir çoğumuz saç boyasın da kızıl yansımları sevmeyiz. Bu şampuan o kızılları giderdiği gibi daha küllü bir renk sağlıyor . Ayrıca rengide sabitliyor. Vallahi ben saçımın rengine bayıldım kızlar. Bu şampuan harika. Kuaförümden silver mor şampuanı satın aldım. Haftada iki defa saçımı bu şampuanla yıkamamı önerdi. Şampuan 5 dakika sçaınızda kalıyor daha sonra duruluyorsunuz. Bu şekilde düzenli uygularsam kalan hafif kızıl yansımalarda gidicekmiş. Kesinlikle bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim ;) Bu arada ürün resmi de aşağıda .

silver şampuan.JPG


 
Silver yani mor renk şampuanlar beyaz, gri sarı, platin saç renkleri için özel olarak geliştirilmiş bir şampuandır saçtaki dorelik dediğimiz kızıllığı alarak yansıma yapmanızı önler. Boyanın kalitesine yardımcı olur ve saç renginin daha güzel görünmesini sağlar. Açık renk saç tonu kullananlar daha iyi bilirki bazen saçlarda dorelik, kızılımlı yansımalar ve sararmalar oluşabilir işte mor şampuan bu istenmeyen yansımaların önüne geçerek asıl saç boyasının rengini güzelleştirerek ön plana çıkartır. Hergün kullanıma uygun değildir hafta da bir veya iki kere kullanılabilir. Kullanımı ise ıslak saça bir miktar dökerek 5 dakika bekletip duruluyorsunuz
 
Ben şimdi haftada bir bazen iki defa kullanıyorum. Saçımdaki kızıllığı alıyor daha küllü bir görünüm sağlıyor. Saç diplerim çok koyu sarı saç rengini sevdiğim için haliyle kızıl dipler oluyor. Bu şampuan sayesinde o kötü görüntü yumuşuyor. Kesinlikle açık renk saç kullananlara sılver mor renkli şampuanı öneriyorum.
 
Geri
Üst