sinir krizi geçirdim

tüm yazılanları okudum.anlayamadıgım bişey var diger kardeşlerin bu duruma ne diyor.onlarda annene hak veriyorlar mı?sonuçda senden büyük ablan var o annene dur demiyormu?(Allah yardımcın olsun canım)
 
tüm yazılanları okudum.anlayamadıgım bişey var diger kardeşlerin bu duruma ne diyor.onlarda annene hak veriyorlar mı?sonuçda senden büyük ablan var o annene dur demiyormu?(Allah yardımcın olsun canım)

Sağol canım..
Ablam benden 2 yaş büyük.. Açıkcası onun evle alakası yok.. Çok yoğun olarak çalışıyor.. Tabi bana hak veriyor.. yeter! kızı ne hale getirdin ? diye anneme çıkışıyor ama nafile.. Annem hep bana suç buluyor.. Ben onu kanser edicekmişim.. Midesinde bir problemi vardı doktora götürdüm çok yağlı yemesin dedi doktor.. Karnında yağ bezesi vardı annemin.. O bezelerin oluşmasına bile bana sebep buldu.. 2 haftadır spora gidiyor.. 3 kilo verdi ve o bezeler de gitti..
Ama benim psikolojim hiç düzelmediii! Herkes benim üstüme geliyor, hastalıklarını benden buluyor benim kimseye bu durumumdan ın kın ettiğim yok ama olan bana oluyor.. İyileşen iyileşiyor..
Beni ne hale getirdi, kimsenin umrunda değil..
Evde ruh gibi dolaşıyorum.. Kimseyle pek muhabbet etmiyorum.. Arada televizyon izliyoırum.. internetten eğlenceli şeylere bakıyorum azıcık unuturum diye..
Bazen yine herşeye sinirlenir oluyorum.. durduk yere ağlıyorum.. Çok korkuyorum yine kriz geçirmekten.. Bunun daha beteri de var.. Cinnet getirmek mesela.. Allah'ım benden uzak tutsun onu.. :( Onu yaşamak istemiyorummm..
Yarın bir psikiyatristle randevum var.. Ailemden kimseye söylemedim gideceğimi.. Sadece ablam biliyor.. Sır tutmasını bilen biri.. Annemin duymasını istemiyorum..
Çünkü o öyle bir kadın ki benimle "deli doktoruna gidiyor yeşim, delirdi" diye karşımda sırıtıp alay edicektir.. bu bile tedaviyi yarıda kesmeme yeterli olur..

Öyle birşey istiyorum ki doktordan yalvarıcam bunun için, beni dünyadan koparacak bir ilaç versin.. Herkese herşeye karşı ağzım kulaklarımda olmak istiyorum..
 
Canım bencede piskolojij desdek alman çok iyi olmuş.ama bence senden çok annenin tedavi olması gerekiyo.sen bence en iyisi biran önce egitimini bitir ve işine başla ozamn kimse sana karışamz...
 
Annemi tedaviye asla götüremem..
O çok akıllı kendince.. Bir sorunu yok.. Benim sorunum varmış..
Öyle işte..
2 lafından biri beddua olan bir anne istemiyorum..
Allah benim ve benim gibi olan tüm çocukların yardımcısı olsun..
 
allah annenle sınıyor seni bende babamla anlaşamazdım hatta benden nefret ettiğini düşünür neden soruları içinde boğulurdum bu çok uzun yıllar devam etti ama bir abim var herşeyimdir beni abimi babamın yerine koydum herşeyimle abim ilgilenir okul masrafı harçlık kıyafet aklına gelebilecek herşey babamsa yabancı gibi girer çıkardı sonra nişanlandım evlendim gelinlikle evdev çıkarken babamın hıçkıra hıçkıra ağladığını gördüm babam aslında beni seviyordu ama gösteremiyordu
 
Yeter artık

Nefret ediyorum bende annemden 18 ıme geldim hele bir 25 olayım basıp gidicem bu evden. Sürekli evde bağırıp duruyor ya bıktım bıktım ya ... Sürekli babam ve bana kızıyor. Evden kaçtım en sonunda ağlaya ağlaya parka gittim. Akıttığım göz yasını bir ben bilirim birde Allah. Parktada gece 2'ydi.2 erkek sarkıntılık etti. Koşup evin bodrumuna gittim. 1 gündür oradayım hem açım hem mutsuz. En sonunda erkek arkadaşımı çağırdım . Ailemle konuşmaya gitti. Babam acıdı bana sadece. Annem odasına gitti. 3 gündür ağzımı acmıyorum onlara karsı. Bıktım artık bıktım !!!
 
Ben annemle mutluyum

Ben annemle çok iyi geçiniyorum. 15 dk sonra alışverişe gideceğiz. Annenizden nasıl nefret edebiliyorsunuz. 2gün önce alışverişden dönerken feci bir yağmura yakalandık sonra bana çikolatalı kurabiyeler yaptı. Bügün de kalpli yumuşak kurabiylerden yapacak.
Keske herkesin annesi benimki gibi olsa .... Bugün öyle bir gecer zamanki var. Anneme söyleyeyim 2 renkli kurabiye yapsın bana ayrıca annem çok güzel balık sırtı saç örer. Kitap okuduğum zamanlarda çilekli milshake yapar bana. Size iyi şanslar. Beni kıskanmayın olur mu ?
 
allah yardımcınız olsun gençler zor bir durumm insnaın ailesinden sevgi ilgi görmemesii gidecek başka yerinizde yok tabi çekeceksiniz işte allah sabır versin çok üstünde duryamın kendi hayatınızı kurun ona odakalnınn düzeninizi kurduktan sonraa herşey geçerr
 
Allah yardimcin olsun canimm Sakin annene vurma bagirma nede olsa annen gunahdir.Sen cok zeki bir kiza benziyonn lutfen canimm uzak durmaya calis annenden sen okuluna gitt derslerine calis bir yerlerde olmak icin ayaklarin ustunde dur annenle didisme herkesin annelerine bakip ic gecirmen cok dogal canm herkesin hayati kaderi farklidirr. Annenin pskilojisi bozuk olabilir sadece bana boyle diyosun bununda sebepi olabilir canim belki sana oyle geliyodur dislanmis gibi hissetme kendini hersey yoluna girecek bi gun elbet bu yasina kadr kendin buyumedin degilim annen baban senin buyumende katkida bulundu oyle degilmi belki sevgisini saana gostermiyo olabilir cok zor durum anliyorum ama pek ustune durma kafani baska seylerle mesgul ed anneni kafana takma o sana oyle yaparsa sen ona iyi yurekle yaklas o seni itiginde sen ona saril op annemsin de sevmeye calis bellki yaptigindan utanirr genc oldugumuz icin hemen herseye ofkeleniyoruz ..buda cok dogal senin annen yinede sevgiyle yaklaski sevgisini sana gostersinn sevgi verdikce cogalirr Allah yardimcin olsun canim kendini yanliz hissetme biz variz gel icini dok iyi veya kotu farkedmez bazen insan dertlerini anlatacak birilerini ariyo bunlar biz olabilir sevgiyle kal tatlim :kiss:
 
Geri
Üst