AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Ocak 2010 #11 HeRCai' Alıntı: Bende bi Cappucino ve yaninda söyle gzl bi pasta alayim 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ...
HeRCai' Alıntı: Bende bi Cappucino ve yaninda söyle gzl bi pasta alayim 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ...
AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Ocak 2010 #14 tuqqce' Alıntı: Kızzz pide derken öle diil hayatımm bölee kıymalı felann😀 Genişletmek için tıkla ... al cnm
tuqqce' Alıntı: Kızzz pide derken öle diil hayatımm bölee kıymalı felann😀 Genişletmek için tıkla ... al cnm
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Ocak 2010 #15 ayyüzlü' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kiz insan bi tatli sözcükle sunardi biraz 😀 Servisten hic memnun degilim :seker: Mü$teriyi memnun edecen dimiii 😀 Tskler 🙂
ayyüzlü' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kiz insan bi tatli sözcükle sunardi biraz 😀 Servisten hic memnun degilim :seker: Mü$teriyi memnun edecen dimiii 😀 Tskler 🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Ocak 2010 #16 HeRCai' Alıntı: Kiz insan bi tatli sözcükle sunardi biraz 😀 Servisten hic memnun degilim :seker: Mü$teriyi memnun edecen dimiii 😀 Tskler 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet bal seker olsun efendimmm bitirdikten sonra cayımızı ıcermısınız????
HeRCai' Alıntı: Kiz insan bi tatli sözcükle sunardi biraz 😀 Servisten hic memnun degilim :seker: Mü$teriyi memnun edecen dimiii 😀 Tskler 🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet bal seker olsun efendimmm bitirdikten sonra cayımızı ıcermısınız????
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Ocak 2010 #17 ayyüzlü' Alıntı: afiyet bal seker olsun efendimmm bitirdikten sonra cayımızı ıcermısınız???? Genişletmek için tıkla ... Cok Sagolun, ama simdi kahve ictim, cayinizida birdahaki sefere icerim artik, insallah 🙂 Bu arada hesabi alabilirim 😀
ayyüzlü' Alıntı: afiyet bal seker olsun efendimmm bitirdikten sonra cayımızı ıcermısınız???? Genişletmek için tıkla ... Cok Sagolun, ama simdi kahve ictim, cayinizida birdahaki sefere icerim artik, insallah 🙂 Bu arada hesabi alabilirim 😀
AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Ocak 2010 #20 tesekur ederim ben restorantı kapatıp emeklılıge ayrılıyorum byeeeee😀