Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım normalde kullandığın hap yan etki olrak kilo aldırıyor diyorlar.Ama sende öyle bir etki yaratmadı diye biliyorum.
Bünyeden bünyeye değişiyor.Kimi yıllardır kullanıp bir gün hapı unutmakla hemen hamile kalıyor.Kimi bir aylık kullanımdan sonra uğraşıyor.
Herşey nasip kısmet.Ben sorun yaşıyacağını düşünmüyorum ki doktor kontrolünde alıyorsun.
Görmemek mümkün mü şekerim
Temizliğide zor olur kız.Benim evim kutu gibi küçümen ona rağmen fena toz oluyor.
Her hafta sonu mutlaka her yeri kaldırıyorum.Ama çok zevklisin gerçekden maşallah.
kafa kız evınde gule gule oturrrr güsel yafrum da ılk aklıma gelen vıtrınlerın oldu temzlıgı zor olmuyrmu vala bn hafta sonu sılıp supurdm evımı 20 dk da😀bı tane bıblo yok evmde ne tembel kadıınım yahuu
birde koltuk arasındaki çiçek çok küçük kalmış oraya aksesurlı vazolar varya büyükçeen gibi o yada biraz daha büyükçene .çiçek hoş olur 🙂)))) hava katar