Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya kızım ben her akşam burdan çıkarken herkese iyi akşamlar diyorum ağzım alışık
beni abim alır herakşam burdan..
gecen sabah karsılastık arabayla bıraktı beni..içindekilerede iyi akşamlar dedim..kesinlikle ağız alışkanlıgı..

bu arada bigün arkadasla arabadayız..süren arkadasa diyorumki sese teyip ver..teyibe ses ver diceme hahahahahaha

ayy kızlar bi keresinde çok utanmıştım ama
daha küçüğüm yaz tatili teyzemde kalıyom
teyzemde buaya yakın bi tatil beldesinde oturuyo
neyse bigün denize gidicez teyzem komşuları falan teyzemin de bi arkadaşı var ondan biraz daha büyük
dediki menekşe git seher ablaya da söyle belki gelir oda
neyse ben gittim sehern kapısına kapı hafif aralık seslendim kapıya tıkladım kimse çıkmadı
sonra nasılsa aralık diye içeri girdim ( hiçte yapmadığım şey şeytana uydum galiba bide daha küçüğüm)
kadın içeri girdiğimi anladı galiba
anam kadın odadan bi çıktı altında sadece iç çamaşırı üstünde hiçbişey yok memişler fora :D:D
meğer kocasıyla iş üstündeymişler
ayy bana bi kızdı
ben nasıl kokrtum ama kadının görünütsünden korktum nasıl kaçtığımı bilemedim
manyak kadın madem iş üstündesin kapıyı bacayı ne kilitlemiyon dimi ya çocukların gelse
bana denk geldi o da
teyzeme ben anlatmadım sonra o gelip anlatmıştı o da kızdı ona kapını sıkı sıkı kapat o zaman sende diye
bende zılgıtı yedim tabi neden hep bulduğum delikten giriyom diye

bunu da ilk size anlatıyom hee hiçkimse bilmez hahaha

Benimde aklıma ilk işe girdiğim dönemlerden bir gün
evden kardeşim felan sık sık ararlardı ille anlatacskalrı bişeyler olur akşamı beklemegibi bir huy yok

türkiye bölge temsilcisi adam var bayisiyiz aradı nasılsınız felan ama benim kafa kim bilr nerde bende hello naber dedim kardeşim sanıyorum sözde ne var ne yok adam da akıllı iyilik alışabilidinz mi felan diyor oda saz sesi çıkmadı o ara tel çaldı ben hadi byyyy dedim kapadım
sonra tekrar bir tlf sahil hn sizmisiniz evet dedim biraz önce sizle mi konuştunuz bende yoooo ben lovabadaydım ... Patronlardan şunun yeğeni vardı o açmış oalbilir demiştim
ya ne salakmışım hello nber byy

bir gün çay geldi odaya müdürede var tabi bizim müdür karadenizliydi o zamanlar(şimdi değişti🙁( çaycı odadan çıktı. müdürrr bağırıyor ama ben algılayamıyorum söylediğini kaşiiii getirirmisin diyorrr. bende yanı başında oturuyorum aldım bir kaşık götürdüm hemen meğerse istediği kaşeymişhahaha

bir gün çay geldi odaya müdürede var tabi bizim müdür karadenizliydi o zamanlar(şimdi değişti🙁( çaycı odadan çıktı. müdürrr bağırıyor ama ben algılayamıyorum söylediğini kaşiiii getirirmisin diyorrr. bende yanı başında oturuyorum aldım bir kaşık götürdüm hemen meğerse istediği kaşeymişhahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahah bende kaşık anladımmmm ayy valla kovulcam bak yeminle

Benimde aklıma ilk işe girdiğim dönemlerden bir gün
evden kardeşim felan sık sık ararlardı ille anlatacskalrı bişeyler olur akşamı beklemegibi bir huy yok

türkiye bölge temsilcisi adam var bayisiyiz aradı nasılsınız felan ama benim kafa kim bilr nerde bende hello naber dedim kardeşim sanıyorum sözde ne var ne yok adam da akıllı iyilik alışabilidinz mi felan diyor oda saz sesi çıkmadı o ara tel çaldı ben hadi byyyy dedim kapadım
sonra tekrar bir tlf sahil hn sizmisiniz evet dedim biraz önce sizle mi konuştunuz bende yoooo ben lovabadaydım ... Patronlardan şunun yeğeni vardı o açmış oalbilir demiştim
ya ne salakmışım hello nber byy

töbe yarabbim ya harbiden çatlıcam hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Geri