Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

gelinlik yatak örtüsünü bende ilk haftadan kaldırdım bimden bir tane yatak örtüsü almıştım çok hafif ondan çok memnunum ben bulaşıkları yıkarken eşim seriyor onu her sabah

anam gelen yok giden yok kapıyı kitleyip çıkıyonuz eziyet etmeyin kendinize :D:D
Ben kalktığım gibi giyinip işe geliyorum. Yorganı bile düzeltmiyorum sıcak kalsın:D:D Yarım saat sonra eşim geliyo yatıyo hahaha

yatak örtüsünü sen daha kullanıyor musun kuzu birda sabah düzlüyorsun ben nevresimi zor düzlüyorum yatak örtüsünüde ilk hafta kaldırdım 🙂

günlük yatak örtüsünü seriyorum canım diğerini evlendikten sonra işe başladığım 2inci gün kaldırdım
şimdi serdiğim hafif eşimle beraber seriyoruz 1 dakika bile sürmüyor

anam gelen yok giden yok kapıyı kitleyip çıkıyonuz eziyet etmeyin kendinize :D:D
Ben kalktığım gibi giyinip işe geliyorum. Yorganı bile düzeltmiyorum sıcak kalsın:D:D Yarım saat sonra eşim geliyo yatıyo hahaha

bana hiç eziyet olmuyor canım eşim yapıyor daha hiç gıkı çıkmadı garibimin ne zaman isyan ederse zaten kimse görmüyor niye örtüyoruz derse o zaman yapma boşver derim ama nasılsa yapıyor bırakalım yapsın :oppucuk:

400657_210127832405468_188709471213971_445618_1777370071_n.jpg

Geri